View Single Post
Vechi 21.07.2009, 09:38:44
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgepacuraru Vezi mesajul
femeea e inapoia barbatului trebuie sa sculte de ce zice el si sa faca ca el . Ia nu trebuie sa faca cum fac azi femeeile munci de barbati ,ea trebuie sa faca munci de femei sa creasca copiiii sa faca mancare ,si sa stea acasa nu la munci de barbati;femeea e cu rostu ei barbatul cu rostu lui dar mai presus e barbatu.
Draga frate, [COLOR=darkred]incalzeste'ti limbajul[/COLOR], [COLOR=darkred]iubeste mai mult pe femeie[/COLOR], caci din femeie a iesit mantuirea noastra, Iisus Hristos. Sunt randuieli diferite, dar niciodata femeia nu trebuie sa stea inapoia barbatului. Sa avem grija ce spunem, caci vom da seama pentru cei pe care i'am smintit sau care nu au ramas in Biserica din cauza noastra.

Va rog, cititi: "[COLOR=darkred]Cateheze maritale[/COLOR]" Sfantul Ioan Gura de Aur.
Apoi sa vorbiti despre relatia barbat femeie. Nu vorbiti din auzite, din cuvintele prinse de la cate un calugar sau preot pe care nu imi doresc sa'l mai caracterizez aici. Multi sunt cazuti, multi habotnici. Sa avem grija de cele pe care le inradacinam in noi.

Reply With Quote