Citat:
În prealabil postat de Pretender
Pai toata lumea are access la Coran si la chestiile istorie, mai putin la 2 orase : Meca si Medina ... dar si alea daca te chinui un pic poti sa intri in ele, nu tre decat sa minti ca esti musulman, asta e prbl. ta.
Cat despre faptul ca m-am dat de gol ... clar, exact asta am facut, vai ce ma oftic .. alexandra28, chiar crezi ca ma intereseaza cum ma consideri tu ? Sunt ceea ce sunt, eu ti-am zis ceea ce sunt, dar tu poti sa crezi ce vrei, cam asta vad ca e metoda crestina.
Iar raspunsul tau e gresit si legat de manuscrise, uiti ca exista cele gasite la marea moarta ? Din intamplare aseara le-am gasit si pe internet scanate ... deci ... mai documenteaza-te si tu, sau cel putin nu raspunde la lucruri care nu le stii, induci lumea in eroare.
|
pentru pretender:
acelea sunt manuscrisele gnosticilor.nu ai de cat sa le citesti,observ ca preferi tot ceea ce este impotriva bibliei.este greu sa respecti ce spune domnul iisus,sunt de acord, de aceea probabil ca esti in cautarea unei cai mai usoare si incerci sa demonstrezi ca este gresita calea aceasta mai grea.
toata lumea are acces la coran????/??sper ca ai inteles ca vorbeam de originale.deci tu te poti uita peste coran in orginal.probabil ca de-asta nu se mai intelege ce scrie in el ca a tot fost folosit de atatea maini.
daca ai inceput sa crezi ca biblia gnosticilor este biblia adevarata atunci pot sa-ti spun si eu de niste aberatii,in care sincer nu cred,cum ar fi versetele satanice ale lui mohammed.se spune ca au fost scoase din coran pentru ca erau mult prea satanice.e posibil ce-i drept....cu toate ca nu cred in aceste descoperiri moderne