Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales
Eu nu am discutat deloc despre Miscarea Browiniana si desigur ca nu as fi scris ca exista efecte fara cauza.Vezi ca asta a scis altcineva. Cu miscarea Browiniana in solide cred ca ai gresala deoarece mai tin minte ca sinele de tren se lungesc la caldura si micsoreaza la rece si asta se datoreaza miscarii care mareste volumul materiei la caldura.
Moartea, cat este de oribil, este o conditie importanta la evolutia fintelor. Am scris ca mehanizmul evolutiei cuprinde si Selectia Naturala cu alte cuvinte, moartea. Prin moartea unei finte,ea "face loc" la alta poate mai potrivita imprejurimii care printr`o mutatie intamplatoare sa se adapteze mai bine decat finta care a murit. Asa ca Moartea si Viata sunt numai etape in evolutie.
|
Domnule Moise ,Dumnezeu a oranduit sa fie loc pentru toate fiintele ,fara voia Lui ,noi si tot ce este viu nu ar exista.
Nu pot fi de acord cu teoria ca moartea e necesara pentru a lasa loc altei fiinte.
Ar fi valabila teoria lui Malthus ,care spunea ca dezastrele naturale sunt necesare pentru a imputina populatia .
Dar in aceste dezastre de ce nu mor toti?