Subiect: Teoria Evolutiei
View Single Post
Vechi 21.07.2009, 15:52:53
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andu30 Vezi mesajul
Nu am zis nimic rau de tine stai linistit.

Daca vrei ceva si mai ironic iti spun: Mi se pare si mai ironic ca un crestin sa invete un evreu (sa ma ierti daca nu esti - dar asa am citit in profilul tau) ca exista Dumnezeu, in loc sa fie invers.
Nu sunt evreu si nici la profil nu am scris asa ceva. Poate era vb de evreulcelales. in fine, nu conteaza.
Citat:
Daca poporul evreu care a trait cu Dumnezeu, a avut prooroci sute de ani in mijlocul lui, si Dumnezeu a facut atatea minuni pentru acest popor tocmai ca prin Avraam sa se binecuvinteze neamurile.

Imi spui de ce cred mai degraba pe Avraam decat pe tine. Pai iti spun de ce: tu spui ca stiinta (pe care o ridici la nivel de religie) se bazeaza numai pe dovezi clare si palpabile, tu spui asta si eu atunci ti le cer. Eu nu cred in Dumnezeu pentru ca il pipai ci pentru ca il simt in mine si il simt in toata creatia. Vad imaginea lui in tot ce ma inconjoara, in oameni, in istorie, in istoria poporului evreu si mai presus de tot il vad in inima mea... Oare trebuie sa ne deseneze Dumnezeu ca nu este bine sa furi, sa violezi, sa omori, oare nu sunt scrise in inima noastra lucrurile astea...?
Nope, e suficienta evolutia. Evolutia explica comportamentele morale ale speciilor. "Gena egoista" prezinta aceste lucruri.
Citat:
Dar tu spui ca evolutionismul se poate demosnstra fizic. Pai atunci demonstreaza: vino cu specii inermediare. Vreau sa vad pasarea cu coada de reptila,
Asa ceva s-ar numi hibrid si ar reprezenta o forma ciudata de tranzitie intre specii cu atat mai mult cu cat si reptilele si pasarile au un stramos comun dar nu se trag unele din altele. Evolutionismul practic interzice existenta unei asemenea creaturi. De aceea nici n-ai sa vezi asa ceva. In schimb ai sa vezi asa ceva:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...tional_fossils

Creaturi ciudate dar nu jumate strut jumate camila!
Citat:
vreau sa vad viermi cu picioruse in diferite stadii. Vreau sa vad lucruri concrete, pentru ca pretinzi ca stiinta se bazeaza pe dovezi si nu pe ipoteze.
La viermi nu prea stiu cum sta treaba dar picioare in diferite stadii se pot abserva la alte specii:

http://chem.tufts.edu/science/evolut...eEvolution.htm
Reply With Quote