Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia
Si eu propun sa incepem sa ne respectam felul in care vede fiecare Ortodoxia. Este clar ca o vedem diferit si avem perspective diferite. Anna a fost prima care a atacat la persoana si este obraznica si tupeista.
Este ESENTIAL este sa se comporte civilizat si sa repecte parerea si punctul de vedere al altora
|
Dar de ce o vedem diferit, Andrei? Nu mai avem Sfintii Parinti, care sa ne lumineze in acest sens si trebuie sa plecam urechea la alte pareri?!?
Dealtfel aici ne aflam pe topicul despre judaism; adica aici punem intrebari si raspunsuri despre judaism, dar vad ca in loc sa primim raspunsuri la judaism, ni se dau lectii despre ortodoxie si crestinism in general.
Ni s-a explicat superioritatea VT asupta NT, precum si faptul ca Iisus Hristos a fost si a ramas iudeu, adica adept al judaismului. Curata sminteala.
Si tu esti de acord cu asta, Andrei, dupa felul in care te exprimi! Este dreptul tau prin prisma liberului arbitru; dar e si dreptul meu sa-mi pun intrebari in ceea ce priveste atare opinii...