View Single Post
Vechi 22.07.2009, 10:01:15
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
deci iata: nimic nu poate sa se deplaseze in "vidul aproximativ" decat prin efectul exploziei, adica o parte din schije merg intr-o directzie deoarece s-au sprijinit pe particulele care eu mers in directzie opusa, (asha pare ca s-ar putea postula, dar la Dumnezeu totul este cu putintza)

shi acest lucru poate fi aplicat ushor pentru deplasare in conditzii de imponderabilitate, adica daca ai un sac cu bile de rulment shi le arunci intr-o directzie atunci te vei deplsa in cealalta cu o acceleratzie similara cu cea cu care arunci dar fireshte raportata la masa totala... deci arunci bile mici cu putere mare shi te deplasezi cu putere mica dar ai norocul ca in imponderabilitate fiecare bila aruncata itzi creshte viteza inversa caci izti potzi aproxima ca itzi pastrezi impulsul pentru eshantionul temporal in care se face mishcarea totala

dar in cazul in care exista gravitatzie atunci mishcarea ta contragravitatzionala este una incetinita mereu, deci aruncarea de bile in directzia inversa trebuie sa genereze o fortza in masa totala ramasa care sa depaseasca acceleratzia gravitatzionala sau s-o compenseze total shi atunci pluteshti... deci de aia ziceam ca efectul exploziei dirijate este singurul care poate face posibila deplasarea in lipsa atmosferei ca nu te potzi sprijini decat pe masa de care dispui, pe bilele din sac, shi impingandu-te pe ele asha potzi sa urci shi sa ieshi afara n-apoi din "fantana spanului"...
Vsovi,

Vad ca ti-ai facut tema la fizica mecanica.

Conservarea impulsului: p = m1 x v1 = m2 x v2 = constant

Fara parasuta si fara aripi portante pentru aterizare in lipsa atmosferei, naveta-minune americana ar fi trebuit sa scuipe mult gaz in sensul opus miscarii si cu viteza foarte mare ca sa compenseze atractia gravitationala a Lunii. Desi masa Lunii e mai mica decat a Terrei, atractia ei este puternica pentru un corp de masa mare care se deplaseaza spre ea, venind din spatiu. De unde atata gaz intr-un asa modul, de unde atata putere pentru a-i da viteza necesara franarii, de unde atata STABILITATE in lipsa unor computere (suficient de mici si de usoare acum 40 de ani) care sa calculeze in timp real pozitia modulului ca nu cumva sa "aselenizeze" cu capul in jos sau pe-o parte? Nu mai zic de combustibilul necesar decolarii!... Misterele vietii.

Ne mai ramane credinta ca omul a aterizat pe Luna, dar bine ca mai exista si sceptici care sa refuze gogosile lor, AMERICAN SWEET-SWEAT DONUTS. Cah!

Maine-poinaine or sa vrea sa credem ca omul va ajunge si pe Marte. Noroc ca acum se fac trucaje mult mai usor si de calitate mult superioara... Punem pariu cine va pasi primul pe Marte? Ati ghicit, americanii, of course!

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote