View Single Post
Vechi 22.07.2009, 17:47:25
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
@costel - N-are nimeni un tipar pentru duhovnic. Tocmai asta este problema. Nu stim ce sa cautam de fapt. Si cred ca nici duhovnicii insisi nu sunt f.lamuriti asupra "institutiei" lor, de aceea este asa greu de gasit un duhovnic adevarat.
Daca ar exista un manual despre cum sa te indragostesti si sa iubesti, te rog sa ma crezi ca nu l-as citi. Daca viata este traita, nu ai nevoie sa mai citesti despre iubire.

Daca ar exista un tipar pentru dohovnic, ma tem ca as ramane fara parinte. Eu nu ajung la medic pentru ca am citit despre o boala, ci pentru ca sufar, sau in cel mai fericit caz pentru un control. Ce lume minunata am avea daca oamenii ar merge la duhovnic pentru un control spiritual!

Duhovnicii, nu cei improvizati, stiu ce au de facut. Ei nu-si dau cu parerea. Ei se roaga pentru tine si asa primesc cuvantul necesar tie ca sa rodesti.

Nu stiu, eu nu mi-am propus sa ies intr-o zi prin cartier si sa ma indragostesc in ziua respectiva. La fel nu mi-am spus sa merg sa fac un tur pe la biserici, sa vad mai multi preoti ca sa-mi aleg un duhovnic. Si cu toate astea am si sotie, am si duhovnic.
Reply With Quote