View Single Post
Vechi 23.07.2009, 07:27:11
clepsydra clepsydra is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.01.2009
Implicit Revelatiile si armonia

Buna. Vad ca m-ati lasat singur pe net. Nu stiu daca sunteti informati despre intentia organismelor mondiale de a interzice functionarea cabinetelor de tratamente medicale neconventionale, incepand cu anul 2010. Sunt multe supozitii, dar cred ca doua sunt fundamentele acestei decizii mondiale:
- financiara – marile corporatii producatoare de medicamente chimice au pierderi datorate redirectionarii oamenilor catre terapia naturista;
- control chimic – crearea dependentei organismului uman la produsele chimice si posibilitatea de a controla astfel comportamentele umane, de multe ori neconforme cerintelor absolut normale.
Am sa incerc acum sa vorbesc despre religii si despre revelatii, numite stiintific armonii sau acordarea informationala a corpului uman cu anumite baze de date existente in univers. Omul, privit din punct de vedere cuantic, este o particula individualizata ce se misca intr-un spatiu supus unor legi naturale, in care principiul hazardului, care-ti da sanse de fifty-fifty, este guvernatorul principal. Vrem sau nu vrem sa acceptam stiinta ca adevarata, asta este opinia fiecaruia, eu va spun ca acest principiu al hazardului este valabil, conform teoriei relativitatii, numai si numai intr-un spatiu haotic, neorganizat pe baza unor legi pe care sa le cunoasca fiecare particula inteligenta. Acest principiu de functionare este asemanator circulatiei rutiere, in care particulele se deplaseaza pe anumite trasee special amenajate si respecta anumite legi, pentru a nu se ciocni. Aici, principiul hazardului este diminuat la maxim si apare numai si numai in cazul penetrarii acestui spatiu de catre particule neconforme principiului ordinii sau armoniei circulatiei rutiere. In concluzie, in viata sociala macro si vizibila, teoria mecanicii cuantice este corectata pe baza teoriei relativitatii de catre administratorii sistemului in cauza. Nu acelasi lucru putem spune despre piata comerciala, unde guvernatorul principal nu este hazardul, ci banul, numit popular “ochiul dracului”.
Cum putem corecta viata interna individuala, biologica, a fiecarui om?
Fiecare grup etnic a dezvoltat anumite traditii si, in timp, au ajuns la un nivel de la care se puteau emite anumite legi sau prescriptii generale de viata. Din punct de vedere matematic, acest fenomen se numeste integrare informationala. Punctele critice aparute in dezvoltarea fizica si spirituala a acestor grupuri, in care se observa stagnare sau deteriorare, au fost rezolvate prin impulsuri generate de anumite persoane capabile sa inteleaga ansamblul integrat, sa distinga pericolul stagnarii si sa propuna o strategie noua de mers mai departe. Aceste impulsuri sunt numite in matematica, derivate, iar in viata sociala, revelatii. Pentru ca derivata sa fie acceptata de sistem, ea trebuie sa fie armonica cu integrala, dar aduce in plus o noua informatie care va urca integrala pe un nou nivel.
In lume au existat multe traditii care au disparut, unele bazate pe analize si statistici astrologice, altele pe lupte fizice, urmate de jafuri, etc. Dintre ele au persistat pana in zilele noastre cinci mari religii, grupate in doua tabere, in functie de tipul revelatiilor care le-au generat: hinduism si budism, bazate pe revelatii organice sexuale si gastronomice, si iudaism, crestinism si islamism, bazate pe revelatii religioase determinate de fenomene care te rup de realitate. Pe fondul acestor traditii s-a dezvoltat, in paralel cu ele, un nou domeniu al cunoasterii, stiinta, bazata pe revelatii stiintifice, un fel de impulsuri Dirac, care te arunca pe un alt nivel dar te mentin conectat in realitate. Acum sunt in lume aproximativ 10000 de concepte religioase si aproape 10000 de domenii de cercetare stiintifica. (vezi si informatiile din Apocalipsa privitor la aceste armate). Intre aceste concepte se duce o adevarata lupta informationala, fiecare sustinand cu argumente specifice, repetabile si demonstrabile, care de multe ori sunt de netagaduit. Ele toate sunt niste derivate, un fel de varfuri sau spini, aparute pe spinarea integralelor ca urmare a dezvoltarii maxime, fara limite, ale unui anumit domeniu specific, in care ele au atins performanta maxima. Pe langa aceste tipuri de revelatii, mai exista revelatiile artistice, care sunt derivate din integralele respectivelor traditii, dar care nu au limite de interpretare a trecutului, prezentului si viitorului, capteaza informatii din orice baza de date si le combina intr-un mod armonic sau nu, dar sunt de regula destinate scaparii de inchizitia pusa in spatiul respectiv de respectivele integrale.
In acest moment stiinta, definita de noi ca o noua religie ajunsa la apogeu, impune o noua inchizitie: tot ceea ce nu este vizibil, demonstrabil si repetabil nu este adevarat. Modul ei de impunere este diferit, deoarece acum nu mai ai dreptul sa-l ucizi pe cel care nu crede ceea ce crezi tu. Pe cel care nu se conformeaza informatiilor transmise de tine in spatiu, prin toate noile metode de informare si indoctrinare in masa, il consideri schizofrenic si-l tratezi chimic pentru a-i taia reactia, aparent necontrolata. Sunt multe metode educationale, NLP, TLN, LNP, MCS, etc. utilizate de oamenii de stiinta pentru identificerea si rescrierea credintelor, zic ei, limitative. Cea mai noua metoda de ucidere a spiritului este “scrisul in gene”.
Conform teoriei noastre, din punct de vedere biologic in corpul uman se afla cele cinci tipuri de organe clasice de captare vizibila a informatiilor si doua tipuri de traductoare capabile sa capteze informatiile din mediu intr-un mod nevazut, mitocondriile feminine si masculine. Aceste mitocondrii sunt formate din spirale de ADN asezate sub diverse forme, in care se depoziteaza toate informatiile trairii, asemanator unei arhive. Echiparea celulelor cu acest tip de traductoare se face prin trei procese tipizate de copiere a informatiei si retranscrierii ei pe suportul biologic: replicarea celulara, ovogeneza si spermatogeneza.
Nu stiu de ce omul de stiinta nu accepta existenta nevazuta in univers a unor informatii armonice, care sunt reale si care pot veni de oriunde din spatiu, conform principiului incertitudinii.
Dar, privit din punct de vedere al teoriei relativitatii, atata vreme cat informatiile transmise prin Cartea Sfanta a Crestinismului, Biblia, care au fost captate de om cu mii de ani inainte de a avea si de a intelege noile metode de transmiterea a datelor, sunt acum inteligibile si probabile in evolutia biologica a omului, noi nu putem nega existenta lui Dumnezeu.
Fiind un simplu om de afaceri, eu sunt adeptul negocierii, chiar si cu diavolul, desi un prieten al meu, doctor in teologie, mi-a spus ca dracul este un om-animal si ca nu poti negocia cu animalele. S-ar putea sa aiba dreptate. Eu nu ma pricep la dresaj, dar va mai transmit o poezie, un fel de derivata despre armonie, care, cel putin, va poate pune pe ganduri. Va multumesc ca ma suportati.
Reply With Quote