Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales
Subiectul aci este Judaismul si nu antisemitismul. Tu ai gresit la subiect.Totus, in loc sa aprinzi firele aci si dupa aia sa te plangi ca te-ai jignit,dute cauta cearta in alt subiect care sa-te cultiveze ca se pare ca asta cauti.
Daca o jigodie antisemita scrie ca poporul meu a rastignit pe Mantuitorul Crestinilor numai ca sa ponegreasca evreii mai mult ca sigur ca i se "falfaie" de cine a rastignit dar cand e vorba de evrei,nu pierde asa o ocazie.
Ca singurul reprezentant a evreilor aci,simt ca sunt dator sa apar reputatia poporului meu aci,daca iti place sau nu.
|
Ma asteptam la mai multa obiectivitate.
17. Deci adunați fiind ei, Pilat le-a zis: Pe cine voiți să vi-l eliberez, pe Baraba sau pe Iisus, care se zice Hristos?
18. Că știa că din invidie L-au dat în mâna lui.
19. Și pe când stătea Pilat în scaunul de judecată, femeia lui i-a trimis acest cuvânt: Nimic să nu-I faci Dreptului aceluia, că mult am suferit azi, în vis, pentru El.
20. Însă arhiereii și bătrânii au ațâțat mulțimile ca să ceară pe Baraba, iar pe Iisus să-L piardă.
21. Iar dregătorul, răspunzând, le-a zis: Pe cine din cei doi voiți să vă eliberez? Iar ei au răspuns: Pe Baraba.
22. Și Pilat le-a zis: Dar ce voi face cu Iisus, ce se cheamă Hristos? Toți au răspuns: Să fie răstignit!
23. A zis iarăși Pilat: Dar ce rău a făcut? Ei însă mai tare strigau și ziceau: Să fie răstignit!
24. Și văzând Pilat că nimic nu folosește, ci mai mare tulburare se face, luând apă și-a spălat mâinile înaintea mulțimii, zicând: Nevinovat sunt de sângele Dreptului acestuia. Voi veți vedea.
25. Iar tot poporul a răspuns și a zis: Sângele Lui asupra noastră și asupra copiilor noștri!
Matei, 27)