View Single Post
Vechi 23.07.2009, 12:23:21
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales Vezi mesajul
Subiectul aci este Judaismul si nu antisemitismul. Tu ai gresit la subiect.Totus, in loc sa aprinzi firele aci si dupa aia sa te plangi ca te-ai jignit,dute cauta cearta in alt subiect care sa-te cultiveze ca se pare ca asta cauti.

Daca o jigodie antisemita scrie ca poporul meu a rastignit pe Mantuitorul Crestinilor numai ca sa ponegreasca evreii mai mult ca sigur ca i se "falfaie" de cine a rastignit dar cand e vorba de evrei,nu pierde asa o ocazie.
Ca singurul reprezentant a evreilor aci,simt ca sunt dator sa apar reputatia poporului meu aci,daca iti place sau nu.
Ma asteptam la mai multa obiectivitate.

17. Deci adunați fiind ei, Pilat le-a zis: Pe cine voiți să vi-l eliberez, pe Baraba sau pe Iisus, care se zice Hristos?
18. Că știa că din invidie L-au dat în mâna lui.
19. Și pe când stătea Pilat în scaunul de judecată, femeia lui i-a trimis acest cuvânt: Nimic să nu-I faci Dreptului aceluia, că mult am suferit azi, în vis, pentru El.
20. Însă arhiereii și bătrânii au ațâțat mulțimile ca să ceară pe Baraba, iar pe Iisus să-L piardă.
21. Iar dregătorul, răspunzând, le-a zis: Pe cine din cei doi voiți să vă eliberez? Iar ei au răspuns: Pe Baraba.
22. Și Pilat le-a zis: Dar ce voi face cu Iisus, ce se cheamă Hristos? Toți au răspuns: Să fie răstignit!
23. A zis iarăși Pilat: Dar ce rău a făcut? Ei însă mai tare strigau și ziceau: Să fie răstignit!
24. Și văzând Pilat că nimic nu folosește, ci mai mare tulburare se face, luând apă și-a spălat mâinile înaintea mulțimii, zicând: Nevinovat sunt de sângele Dreptului acestuia. Voi veți vedea.
25. Iar tot poporul a răspuns și a zis: Sângele Lui asupra noastră și asupra copiilor noștri!
Matei, 27)
Reply With Quote