View Single Post
Vechi 23.07.2009, 14:09:41
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

draga Anca-Miha, acolo unde scrie evreii sau romanii lui cezar sau paganii care l-au rastignit, potzi sa pui linishtita, sa inlocuieshti cu ideea ca noi cu totzi l-am rastignit shi-l mai rastignim shi astazi cu pacatele pe care le savarshim mereu impotriva Lui Dumnezeu shi a lui Hristos shi a Duhului Sfant shi impotriva sfintzilor shi impotriva sfintei Cruci shi impotriva noastra inshine...

asha sunt evreii de vina cum suntem fiecare dintre noi... sau Iuda Iscarioteanul, sau sf. Ap. Petru sau sf. Ap. Pavel sau totzi ceilaltzi in afara de catziva printre care shi sf. Ioan Botezatorul respectiv ucenicul sf. Ap. Ioan Evanghelistul, deci crezi ca ceilaltzi nu l-au rastignit? prin purtarea lor? nu il rastignim shi noi iar shi iar pe Hristos luandu-ne la cearta cu musafirii ce-shi spun punctul lor de vedere?

deci eu l-am intrebat pe evreulcelales cine era tatal lui Avram devenit apoi Avraam shi al celei sterpe, Serai, devenita apoi Sarra shi de ce nu a mai ajuns in Canaan Tatal lui Avram shi unde s-a oprit shi pentru ce? shi il mai intreb daca s-a lamurit cine este Eber? ... dar shi de ce anume erau trei oameni, Cel care s-a oprit la Avraam shi Sarra sub stejarul Mamvri cand le-a dat vestea ca Sarra va nashte fiu iar Sarra a ras caci cum era sa mai creada ca o femeie stearpa shi un mosh-batran vor avea un fiu pe care o sa-l numeasca Isaac? iar apoi de rushine a negat Sarra ca a ras iar Domnul a marturisit ca a ras shi a iertat shi apoi asha s-a plinit cum le vestise mai dinainte.

Last edited by vsovi; 23.07.2009 at 14:50:10.
Reply With Quote