View Single Post
Vechi 24.07.2009, 11:18:52
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de clepsydra Vezi mesajul
Multumesc de urare!
Cred ca ai dreptate. Voi fi cat se poate de scurt in prezentarea teoriei creatiei evolutive asistata.
In primul rand [...]
Este doar o opinie, asa ca va rog sa o luati ca atare.
Cam laborioase opinii, cam prea multe detalii tehnice care nu prea pot fi verificate nici stiintific, nici avand baza scripturala.

De exemplu:

- de unde ati luat frecventa de 30.000 de THz? Nu exista dispozitiv electronic care sa masoare sau sa depisteze cumva o asa frecventa;
- o zi este ca o mie de ani inaintea Lui Dumnezeu si o mie de ani ca o zi si ca straja noptii care-a trecut: aici se relativizeaza trecerea timpului din perspectiva divina, pentru ca Dumnezeu este vesnic;
- de unde si pana unde acest EQ la cub ?! :) De unde provin celelalte formule?
- "Dumnezeu a creat un sistem evolutiv cu reactie inversa autocorectiva si in momentul in care creatia o lua pe un drum gresit fata de planul Lui, atunci El a intervenit." Pai Dumnezeu a dat un impuls creatiei si apoi s-a retras (din cate stiu Descartes credea asta)? Pai Universul poate sa existe fara suportul divin? S-a retras El pentru o perioada undeva departe in Ceruri si apoi s-a intors sa vada cum merge treaba, daca electronii se invart cuminti in jurul nucleelor si toate-s ok?...
- samd

Fara suparare, dar eseul arata ca o idee de carte SF...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote