View Single Post
Vechi 24.07.2009, 11:48:23
mira336 mira336 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.07.2009
Implicit criza?

Pai mai soro acum e criza poate sotul tau incearca sa isi gaseasca de lucru dar nu gaseste.
Mai ai rabdare si fratia ta cateva luni sa treaca criza aceasta.

scuza ma dar eu nu cred in aceasta criza..este numai la nivel psicologic..eu locuiesc de ani de zile in Italia si tot timpul ii criza..dar bani de vacanze, de chefuri, de restaurante si alte lucruri sunt...astazi a devenit o moda criza..pentru cine nu vrea sa cumpere ceva sau se se planga imediat gaseste ca scuza CRIZA, ptr cine nu are cchef de lucru imediat gaseste scuza Criza...DE CE AU RAMAS MULTI FARA MUNCA? ptr simplul motiv ca s-au saturat s aplateasca salarii si bonuri de masa si transport la cei care nu faceau nimic in toate orele de minca...constransi d etaxe..sau facut selectionari..fiecare a tinut cu sine muncitorii de baza..de ce au inchis firme? nu ii de ajuns sa ai bani ptr a fi bun patron...si uite asa ne ascunde in spatele crizei..dar cum spune mai sus barbati ca Gabi sunt multi chiar prea multi....si vai de femeile ca ea..cu cat merge inainte cu atat o s aii fie mai greu...trebuie s aii da-i sarcini..sa il tratezi ca si pe un copil cand nu isi face temele..si daca nici asa nu ii bine...? vezi tu..oricum eu nu sunt de parare ca Dumnezeu iubeste lenesi si cei care profita, cum nu cred ca Dumnezeu iubeste familiile nefericite...eu cred si simt ca Dumnezeu iubeste IUBIREA, INTELEGEREA
Reply With Quote