View Single Post
Vechi 24.07.2009, 13:21:21
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule Moise ,faptul ca vorbiti asa nu va ajuta nici intr-un fel.
Noi am gresit ,deoarece suntem multi iar d-voastra singur.
Imi pare rau ,mie personal , ca discutia a denaturat in felul acesta ,si eu am adus o contributie importanta la aceasta situatie.
Dumnezeu sa ma ierte si d-voastra desigur.
Ziceti ca in Israel se citesc Psalmi.
Si eu citesc Psaltirea si de fiecare data ma minunez pentru ca descopar noi sensuri.
Mai deunazi am descoperit o profetie referitoare la sfarsitul lumii care se apropie si la prigoana impotriva bisericii lui Hristos

" Ridica mainile Tale impotriva mandriilor lor, pana la sfarsit, ca rau a facut vrajmasul in locul cel sfant al Tau.
Si s-au falit cei ce Te urasc pe Tine in mijlocul locului de praznuire al Tau, pus-au semnele lor drept semne;
Sfaramat-au intrarea cea de deasupra.
Ca in codru cu topoarele au taiat usile locasului Tau, cu topoare si ciocane l-au sfaramat.
Ars-au cu foc locasul cel sfant al Tau, pana la pamant; spurcat-au locul numelui Tau.
Zis-au in inima lor impreuna cu neamul lor: "Veniti sa ardem toate locurile de praznuire ale lui Dumnezeu de pe pamant".
Semnele noastre nu le-am vazut; nu mai este profet si pe noi nu ne va mai cunoaste. "(Psalmul 73)

Pace va doresc si sa stiti ca eu personal nu m-am suparat pentru jignirile aduse ,eu sunt o pacatoasa si Dumnezeu a oranduit sa se intample asta.
Faca-se voia Lui.
Sanatate va doresc si va rog nu va mai enervati.
Reply With Quote