View Single Post
Vechi 24.07.2009, 13:49:17
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif Vezi mesajul
Ispita_ta, nu ai tu de unde sa stii ca cei mai multi sunt jegosi din toate punctele de vedere. Ma gandesc ca tu nu esti crestin dupa vorba aceasta. E deplorabil modul tau de exprimare, n-are nimic de-a face cu ceea ce ar trebui sa se numeasca atitudine crestina. Parerea ta este una tipica pentru multi din tara asta.

Cred ca ar trebui sa ne documentam mai mult pe problema aceasta. Eu am prezentat odata un referat pe astfel de situatii si m-am ingrozit de ce-am aflat.
La 3 case de unde stau exista un asemenea focar de infectie, o familie de tigani. Familie e greu de spus pt ca de obicei sunt cam 20-30 de persoane prezente in acea "gospodarie". Sunt tigani "civilizati" au vre-o doua puncte de vanzare de flori pe Stefan Cel Mare. Cam de 2-3 ori pe saptamana si obligatoriu in weekend se aude cearta infioratoare din curtea lor. Cuvintele si urletele nu ai cum sa le reproduci. Tot 2-3 zile/nopti pe saptamana urla manelele la ei. Dar nu manele cu iz de muzica populara, ci unele cu niste urlete sugrumate, violente. Repet acestea sunt din aia mai avuti, nu sunt ca aia oribili din Ferentari. Daca-i vezi pe strada par mai spalati, totusi, cand treci prin fata portii lor vine duhoarea pana in strada! Astia sunt din aia care cica sunt mai civilizati. Este incredibil cat de toxici pot fi! O singura familie este suficienta sa intoxice toata strada! Atat va spun: sa va fereasca Dumnezeu sa fiti vecini vreodata cu unii ca ei! Aia ori ar putea fi ispita mare de la Dumnezeu dupa care sa te sfintesti, ori un mare blestem!