Citat:
În prealabil postat de zoridezi
Dar tu de ce il jignesti cu 'jigodie'? Vorbeste si tu normal daca vrei ca omul sa isi formeze o parere buna... uite eu nu am nimica cu evreii, pentru ca ma gandesc ca sunt si ei oameni ca si noi, ba uneori chiar ii admir pentru staruinta in credinta... faptul ca tu ai spus ca citesc mai mereu din Psalmi m-a bucurat, as vrea sa ii vad si pe crestinii nostri asa. Insa cu un singur lucru nu sunt de acord: cu ura si mandria. De ce nu ii iubiti si pe ceilalti? Nu ar fi o lume mai buna daca nu ar mai exista atatea conflicte? Eu cred ca se poate...
Cumde stii romana asa de bine?
|
Noi nu ni se cere sa intoarcem al doilea obraz. Fie vorba intre noi, si crestinii fac asa dar pentru protocol ei cica intorc al doilea obraz.
Nu veni la mine cu pretentii.Citeste ce a scris domnul si ai sa descoperi usor care sunt ideile fixe si proncepute a lui. Ce a scris,nu imi spune ca a fost frumos si civilizat.
Romaneste am scris si vorbit pana am emigrat la Israel cand eram la mai mult de jumatatea liceului. Imi lipsesc multe cuvinte care le-am uitat si fac nu putine greseli de ortografie. Stiu.