View Single Post
Vechi 24.07.2009, 22:31:40
androni androni is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.07.2009
Implicit

Ave-ti dreptate domnu "ZoriDe Zi" pot sa spun din experienta mea ca am incercat sa am o atitudine crestina fata de Tigani asemeni unui sfint de genul la jug sunt doua locuri unul pentru noi si unul pentru Isus,si tot nu a mers . Am lucrat lucrator comercial intr-un Hypermagazin ,Absolut toti erau Tigani de la Director pina la ultimul angajat, Tiganii demonizati au vazut ca eu sint diferit si dupa multe atacuri la persoana si violente la care nu am raspuns niciodata ,i-am lasat sa vedem pina unde poate ajunge asemenea demoni . dupa care am facut o mica greseala am spus la o demonizata ca este Tiganca , a doua zi am fost invitat la director care era tigan si mi sa spus ca aici nu au ce cauta rasistiii.mi sa pus in fata o hirtie de demisie si am fost "invitat"sa o semnez.mi sa explicat ca cea ce am facut este de o gravitate......
in schimb toate violentele lor verbale ereu normale .

Chiar ma intreb ce ar fi facut un sfint in situatia mea ar fi suportat violenta verbala si bataia fara motiv a tiganilor si sar fi considerat a fi in duhul lui Isus ,probabil .
Reply With Quote