View Single Post
Vechi 25.07.2009, 00:19:35
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

Florin-Ionutz, sunt unele chestii care, intr-o mica masura, tin de domeniul meu, si eu ce vreau sa fac e sa vedeti unele lucruri logice, pe care multi (nu tu) le omit, din cauza gandirii dezirabile, sa corespunda realitatii lor. Spui ca tot ceea ce facem aici sunt doar pareri. Sunt, dar in orice caz, parerea mea e ca parerile tale sunt cam trase de par. De unde ai putut tu include alte planete, extraterestri in intelegerea unor versete... Cum am spus si despre versetele acelea biblice, cat si mai multe lucruri, nu se pot judeca de sine cu mintea omeneasca. O adventista, fudulindu-se cu religiunea ei, mi-a spus cam tot ceva de genul ce mi-ai spus tu, ca Biblia trebuie studiata, citita, etc. Eu i-am spus ca nu trebuie citita; trebuie inteleasa. Asa ca, majoritatea raspunsurilor ne vin din Sf. Traditie, de la Sf. Parinti, de la Biserica etc. Iar una dintre parerile teologilor din ziua de azi e ca extraterestri sunt naluciri diavolesti. Si asta ma ne ajuta sa trecem la anna...

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Din pacate s-a raspandit atat de mult ideea ca exista extraterestrii incat nebun este considerat cel care nu crede.
Exercitiul logic este urmator: ajuta duhovniceste aparitia extraterestrilor?
Raspuns: deloc.
Deci sunt demoni, nu?
Inteleg unde bati, ca se foloseste alba-neagra. Ori esti cu noi, ori esti impotriva noastra, si ca asta ti se pare incorect. E.T. au o definitie totusi. In urma cu ruperii legaturii oamenilor cu divinatatea, atunci cu marul ala, omul intotdeauna a cautat o fiinta superioara, a cautat divinitatea. E.T. nu sunt altceva decat o alternativa la Dumnezeu. Asa au fost conceputi de diavoli, desi ai fi tentat sa spui ca sunt oameni care cred in E.T. si cred si in Dumnezeu. Asta e o minte obosita, caci odata ce crezi in Dumnezeu, si ca scopul Sau e salvarea noastra, poti sa lasi linistit teoria E.T. in spate.

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Folosind acelasi exercitiu logic (1)daca ar fi draci nu s-ar comporta ca niste exploratori ai planetei noastre ci ar stii deja totul despre pamint si s-ar tine numai de sicane ca cei rai
In schimb cu aceste duhuri nu este clar ce vor, de unde vin ai cui sunt si incotro se indreapta.

(2)Exista posibilitatea ca ei sa ne poata ajuta ntr-un fel pe care noi inca nu il intelegem
1. bineinteles ca daca s-ar tine de sicane si ar fi rai, omul si-ar da seama ca sunt draci, deci s-ar pazi. Dar odata ce mincinosul mincinosilor se ascunde, sub alte fete, ba chiar dandu-se si inger de lumina, se schimba treaba si ai fi tentat sa dai cu el. Omul care crede ca nu mai exista dusmanul lui e sortit mortii. Asta e metoda diavolului: sa se invaluie, sa se ascunda, sa se faca nevazut. Sau sa se prefaca in ceva inofensiv, sau un lucru aparent bun. Dar e acolo.

2. Bineinteles, ai dat fatala cu asta. Si dupa ce a strabatut cale lunga, extraterestrul nostru care vrea sa ne ajute, cu o nava capabila sa sara din galaxii in alta, capabila sa funtioneze cu viteza luminii, sa aiba tehnologie antigravitatie cu consun infinitezimal de energie, culmea culmilor, se prabuseste pe pamant, in aria 51, adica intr-o zona america, desert, care peste noapte se populeaza si ajunge un rai al turistilor, aducand cacalau de bani guvernului. Asta e doar un singur aspect, ce tine de tehnologie si de politica.

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!

Last edited by moshu; 25.07.2009 at 00:21:51.
Reply With Quote