View Single Post
Vechi 28.01.2007, 13:14:20
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

Trimis: Dum Ian 28, 2007 5:15 am Titlul subiectului: UNDE IMI SUNT E-MAIL-URILE

--------------------------------------------------------------------------------

In data de 8 octombrie 2006 am trimis prin e-mail site-ul
p://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview
d-lui presedinte Traian Basescu , Organizatiei OADO si Organizatiei Transparency International . Pe data de 26 oct-2006 am primit raspuns de la Presedentia Romaniei .' Ne puteti adresa o noua petitie, în care sa precizati cu claritate care sunt problemele în care solicitati sprijin si, în functie de competentele Institutiei Presedintelui României, va stam la dispozitie.'
Pe data de 27oct-2006 am trimis cea de a doua petitie d-lui Presedinte. precizand cu claritate problemele noastre si solicitand sprijin.
' Solicitarile noastre adresate dumneavoastra, conform art. 80 din Constitutia Romaniei,sunt:
-respectarea art.21 din Constitutia Romaniei , accesul liber la justitie:
-respectarea art.22 din Constitutia Romaniei , dreptul la viata si la integritate fizica si psihica.
-aflarea adevarului in acest caz
-demonstarea nevinovatiei fiului meu care a fost condamnat la 4 ani de inchisoare.
Aceasta condamnare s-a dat pe baza unor declaratii masluite de domnul subcomisar Todor Vasile, dl. agent Balint Ernest si de dl. procuror Nicodim Ion...........' Povestind ceea ce s-a intamplat cu adevarat si modul defectuos in care au decurs anchetarea si judecarea acestui caz , plin de ilegalitati .
Pe data de 17 oct-2006 am primi din nou raspuns de la Presedintie .
'Doamna Catalina Mihalcea, Am luat cunostinta din petitia adresata Presedintelui României, Domnul Traian Basescu, despre solicitarea dumneavoastra. În vederea analizarii problemelor semnalate, petitia dumneavoastra a fost trimisa la Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Alba Iulia . Urmeaza ca, in termenul legal, institutia sesizata sa comunice, Administratiei Prezidentiale si dumneavoastra, solutia adoptata. Consilier de Stat Gabriel-Cristian Piscociu '
Aceste doua e-mail-uri au fost sterse din inbox . Nu sunt nici in trash .
Unde sunt ? Cine le-a sters ? Am cerut ajutorul la diferite persoane specializate in informatica si au ramas surprinse vazand ca aceste doua e-mail-uri au disparut .
Eu nu m-am gandit nici o clipa , ca eu , un om simplu sa fiu supravegheata de catre cineva . Telefonul fix de asemeni imi era ascultat . De acest fapt luand la cunostinta multe persoane apropiate familiei . Chiar si cei cu care vorbeam au observat acest lucru . Telefoanele date in localitate nu aveau acel zgomot deranjant , numai cele date la distanta . La inceput am crezut ca telefonul este vinovat si l-am schimbat . Dar spre mirarea noastra , a celor apropiati familiei si la acest telefon se auzea acelasi zgomot . Pentru acest fapt am renuntat la postul telefonic fix .

Poate va imaginati ca ceea ce am scris in acest mesaj este o minciuna . Va asigur ca nu . Ca intdeauna am probe , de care au luat cunostinta si alte persoane importante .
Nu am de ce sa ma tem , atata timp cat spun ADEVARUL si nu am ascuns nimic din ceea ce stiu .
Daca eu minteam ceva , credeti ca mai aveam curajul sa fac public acest caz ? Mai ales acum ca se vrea reintroducerea calomniei , insultei si proba veritati in noul Codul penal ?
Am sa lupt pentru aflarea adevarului si cu ajutorul lui Dumnezeu voi reusi . Trebui ca judecatorii care imi judeca , cazul sa faca totul pentru aflarea ADEVARULUI si cei trei infractorii sa fie pedepsiti exemplar , pt a le mai taia elanul si altora care vor sa faca ca ei .

Reply With Quote