View Single Post
Vechi 26.07.2009, 00:16:51
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

O sa inchei si eu aici, oferindu-ti un test.

Citat:
Mi-a placut foarte mult acest pasaj scris de Sfantul Dionisie Areopagitul.
Da. Vad ca esti deschis la ce spune un Parinte, in schimb, eu, daca nu ti-ai dat seama, abordam dintr-un punct de vedere mai stiintific, la sfarsit concluzionand in acelasi mod cu au facut-o Danion si altii.

Citat:
nu care cumva sa fiu clasificat ca eretic pentru asta
Nu. Vei fi considerat stiintific ignorant. Cel putin de mine, desi nu sunt doctorand.

Tu crezi ce vrei, ti-ai format opiniile tale, pe informatiile pe care le detii, pe datele care le-ai citit din carti. Eu, la fel. Eu am ajuns la concluzia ca logic si stiintific, sansele de a exista extraterestri sunt nule. Am adoptat punctul de vedere crestin, pentru ca mi se parea cel mai plauzibil. Tu, te-ai legat doar de interpretarea unor versete si de parerile lui Galeriu. Acum o sa inchei si o sa iti dau testul promis.

Dar nu recomand asta; mai bine ai face altceva folositor. Ia legatura cu cineva care pretinde ca a vazut un OZN, extraterestri, ca a fost rapit etc. Pe chatroom-urile de la yahoo, pe forumurile, pe trestii ce ii mai gasi tu. Si acum, pune urmatoarele intrebari:

1. ce religie sau credinte ai?
2. ai participat in ultima vreme la practici magice, sedinte de spiritism etc?
3. ai facut yoga sau ai avut contact cu orice fel de metode de meditatie?
4. ai fost vreodata hipnotizat?
5. folosesti droguri?
6. memoriile privind rapirea ta de extraterestri sau vedenia ta cu OZN-ul ti-au fost revelate cu ajutorul hipnozei?
7. esti un om singuratic?
8. obisnuiesti sa petreci mult timp singur? la pescuit, la ferma, in natura etc?
9. ai experimentat senzatii de genul ca o sa mori parasit, nimeni nu te baga in seama, esti o umbra in orasul tau?
10. ce studii ai si care a fost relatia ta cu colegii tai in scoala?

Daca se gasesc 2 raspunsuri negative la intrebarile 2-9, EU, personal, spun ca tocmai am vb cu o persoana in care nu poti avea incredere. La raspunsurile 1 si 10 e putin mai usor: daca afirma ca a fost clownul clasei si ca e raelian, asta simplifica mult treburile.

Am spus, nu incurajez acest test. Dar daca tot vrei sa studiezi capitolul extraterestrilor, incearca. Rezultate garantat in 2 saptamani ca Activia!

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!
Reply With Quote