View Single Post
Vechi 26.07.2009, 06:19:06
clepsydra clepsydra is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.01.2009
Implicit Asistenta divina

Buna,
In opinia mea, Dumnezeu este un manager care a creat, prin evolutie naturala asistata, un sistem perfect cu autocorectie prin reactie inversa, in care a introdus elemente inteligente asemeni Lui, carora le-a transferat administrarea creatiei, cu 5770 de ani in urma, conform religiei mozaice. Zilele creatiei lui sunt de fapt epoci evolutive pe care le demonstreaza, cu argumente de netagaduit, oamenii de stiinta. El este acum in ziua a sapte, de odihna, si nu mai munceste, dar mai raspunde la telefon (la aceste apeluri ale noastre transmise prin bio-sufletul adamic) si corecteaza, ceea ce este de corectat, numai prin noi, lucratorii.
Teoria mea este complet noua, dar integreaza managerial, pe principiul managementului cunoasterii si calitatii totale, toate informatiile produse de om care mi-au fost accesibile.
Pe baza acestui principiu managerial nu trebuie sa ignori nici o informatie, oricat de SF ar parea ea. De la bun inceput eu am spus ca este o ipoteza si nu un adevar suprem.
Actiunea directa a omului se face prin determinismul generat de informatiile obtinute prin cele cinci simturi organice, descrise de om prin anatomie, dar si de ceva nedefinit, numit suflet uman. Eu vin si impart acest suflet in doua: unul organic, determinat de ADN-ul mitocondrial feminin, numit si celular, care participa la actiunea directa si la actiunea reactiva determinata de mediul ambient, si unul divin, determinat de ADN-ul mitocondrial masculin, care participa la actiunea reactiva determinata de Managerul General.
De aceea am introdus un nou principiu de luare a deciziei manageriale, un triunghi al deciziei, in care, pe langa coeficientii clasici IQ si EQ, am introdus acest nou coeficient al increderii in cineva sau in ceva. In marketing, acest principiu al increderii in "marca" este utilizat cu rezultate foarte bune. De aici se pot face jonglerii matematice de combinatii a trei elemente luate cate unul, doua sau trei si se ajunge la diversele comportamente semnalate de psihologi, de la ignoranta si credulitate extrema, la incredere totala in IQ-ul uman. Eu sustin, pe baza argumentelor determinate statistic prin marketing, ca proportia de 10% teama de necunoscut, 40% simturi proprii neurovegetative, 30% inteligenta si 20% incredere, este o proportie acceptabila pentru a deveni un manager intelept al propriului destin. Important este cui ii acorzi increderea. Eu spun, pe baza credintei mele in Dumnezeu, sa o acordam Lui si vin cu acele argumente biblice.
Calculul frecventei este simplu si se bazeaza pe perioada de repetabilitate a sinusoidei ADN-ului, care este de 34 angstromi. Bazandu-ma pe principiul simularii cibernetice, nu am introdus corectiile care pot aparea si care sunt fizic existente intre cele doua medii: cel anorganic, electronic, despre care stiu cum sa calculez, si cel organic, biologic, despre care eu nu stiu nimic, deoarece nu ma sprijina nimeni cu informatii despre comportamentul biologicului la campurile magnetice. Acesta este un subiect TABU pentru muritori. Ei doar ne chimizeaza alimentar si medical; mai nou o fac acum si prin radioterapie, unde radiatiile X ating frecventele de mii de TeraHertzi.
Cel mai clar lucru pe care-l semnalez eu si care este vizibil in genetica este urmatorul: baietii nascuti prin fertilizare naturala, la maturitate, produc spermatozoizi cu ADN mitocondrial. Daca geneticienii spun ca aceste mitocondrii masculine nu mai au nici un rol in genetica si au lansat celebra teorie a evolutie, numita Eve mtDNA theory, pot ei sa ne spuna de unde apare ADN-ul mitocondrial masculin la acesti baieti? Preotii vor spune ca este o taina divina, o lucrare a Sfantului Duh.
Prin tehnologia fertilizarii in vitro, geneticienii nu mai introduc mitocondriile masculine.
Eu, pe baza unui studiu interdisciplinar, spun ca aceste mitocondrii sunt in "coasta", mai precis in apendicele xifoid, si am lansat o noua teorie, numita Adam mtDNA theory, pe baza careia oamenii de stiinta ma fac schizofrenic, preotii imi spun ca-l ajut pe dracu, reprezentantii celor care conduc planeta imi spun ca le ofer preotilor o unealta pe care nu o merita, iar ceilalti din jurul meu ma privesc cu ingaduinta omului ignorant.
Mai multe nu stiu ce sa spun. De aceea m-am apucat de poezii.
Reply With Quote