Citat:
În prealabil postat de moshu
Da. Vad ca esti deschis la ce spune un Parinte, in schimb, eu, daca nu ti-ai dat seama, abordam dintr-un punct de vedere mai stiintific, la sfarsit concluzionand in acelasi mod cu au facut-o Danion si altii.
Nu. Vei fi considerat stiintific ignorant. Cel putin de mine, desi nu sunt doctorand.
Tu crezi ce vrei, ti-ai format opiniile tale, pe informatiile pe care le detii, pe datele care le-ai citit din carti. Eu, la fel. Eu am ajuns la concluzia ca logic si stiintific, sansele de a exista extraterestri sunt nule. Am adoptat punctul de vedere crestin, pentru ca mi se parea cel mai plauzibil. Tu, te-ai legat doar de interpretarea unor versete si de parerile lui Galeriu.
|
Exista o inregistrare in care Parintele Cleopa il citeaza pe Gheorghe Chedrinos, care ne-a lasat un hronograf considerat din cate stiu apocrif, insa Cleopa face de multe ori trimitere la el. Acolo ni se povesteste ca Moise a urcat pe Sinai sa primeasca Legea, cei din vale asteptandu-l 40 de zile. Se spune ca in acest timp Moise a fost rapit la cer pentru o perioada, ca se se odihneasca... In sfarsit, ce vreau sa spun e ca pe la al patrulea cer a gasit o cladire enorma ca-ti trebuia 500 de ani sa mergi ca s-o pargurgi, atat era de mare; aceasta cladire este un fel de
biblioteca in care stau depuse arhivele tuturor lumilor care au existat vreodata, create de Dumnezeu.
Nu intru in detalii, dar ideea este ca insusi Parintele Cleopa a spus asta si vad ca tu il ai ca referinta in argumentele tale cu care incerci sa ma combati... Cauta inregistrarea sau transcrierea si o sa ramai surprins de ce spune Parintele acolo.
De ce ai tu impresia ca eu cred ca viata a aparut in Univers spontan si fara interventie divina, spre deosebire de lumea noastra in care a coborat Insusi Dumnezeu pentru a ne aduce la existenta? Pai domnule, asa cum am fost noi creati de Hristos prin Duhul Sfant si cu voia Tatalui, asa si multe alte lumi e posibil sa fie create, tot de Unul Dumnezeu! Ce logic, ce stiintific?! Dumnezeu este autorul a toate, inclusiv al logicii si al legilor naturii in ansamblul ei. Vad ca ti-ai format o parere gresita despre conceptia mea relativa la creatie si la Creatorul ei... Si ma mai clasifici si ignorant - foarte interesant. Si pe deasupra mai postezi si teste persiflante ca sa nu zic altfel, plus indemnuri sa iau legatura cu nu stiu cine. Te rog sa fii serios daca mai vrei sa discutam.