Sunt Mariana, sotia lui Stelica. Nu am mai intrat de mult pe forum deoarece am avut unele probleme cu internetul. In plus, am fost acuzati, intr-un e-mail, ca am incercat prin dl. Badea sa atragem atentia asupra problemelor noastre. Despre noi si situatia noastra am scris pe forum si de acolo cunostea dl. Badea cum locuim, nu ca l-am cunoaste personal. Pentru ca nu-l cunoastem.
Vreau sa va spun ca starea de sanatate a sotului meu s-a inrautatit foarte mult. Nu se mai poate deplasa singur, nici macar cu carjele. A facut un tomograf cerebral si are metastaze cerebrale. A facut o scintigrafie osoasa la Bucuresti si are coloana plina de metastaze osoase, are staza renala bilaterala (poate face oricand un blocaj renal). Am fost joi la Tg. Mures, la Clinica de Oncologie, dar din pacate nu se mai poate face decat radioterapie si, daca organismul va rezista, citostatice de linia a-II-a. Intre timp am primit raspuns de la 2 clinici din strainatate (Germania si Turcia). Un tratament pt. 4-6 saptamani costa 22.000-25.000 euro. De operatie nu poate fi vorba. Pentru noi sunt sume enorme, asa ca vom ramane sa facem tratament la Galati si cum o vrea Dumnezeu....
Durerile sunt foarte mari, ia deja derivati de morfina. Am trimis copiii de acasa, la bunici, ca sa nu asiste la atata suferinta. Le este si ne este greu, dar nu avem ce face.
Va doresc multa sanatate tuturor si sa va ajute Dumnezeu!
|