View Single Post
Vechi 26.07.2009, 21:08:35
gornistu
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Pai da domnule, exista mari diferente intre confesiunile noastre.
Deja, discutia noastra are un handicap. Ar fi bine sa nu vedem diferente intre confesiuni ci, cel mult, diferente intre ceea ce cred eu si ceea ce credeti dvs.

Citat:
Voi nu puteti sa acceptati ca Lazar a murit si a ajuns in sanul lui Avraam cu toti dreptii Vechiului Testament, inclusiv Moise,
Nu toti dreptii Vechiului Testament au najuns in "sanul lui Avram". "Caci David nu s-a suit l-a ceruri" - spune Sfantul Apostol Petru in Fapte 2:34.

ca exista un loc indepartat de Dumnezeu unde se chinuie cei rai, chiar si inainte de a doua venire a Lui Hristos.

O luati inaintea Cuvantului lui Dumnezeu si chiar inaintea lui Hristos. "Iata, Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui." (Apocalipsa 20:12).

Citat:
Nu stim, credem. In masura in care invataturile Traditiei lasate noua de Sfintii Parinti nu se contrazic cu Biblia, le putem accepta.
Sa inteleg ca acele invataturi care se contrazic cu Biblia, nu le acceptati?

Citat:
Nu sunt ideile mele, sunt ale unor teologi ortodocsi. Eu doar le-am preluat si le-am postat aici. Si apropo, au baza scripturala.
Spre exemplu, imi puteti arata cu Sfanta Scriptura ca Maria , mama Domnului Iisus Hristos, s-a inaltat la ceruri si are acel rol deosebit de important (practic, preia din slava care se cuvine numai lui Hristos) in problema mantuirii?

Cum explicati versetele urmatoare (dau doar doua versete din zeci de acest fel):
"Caci n-am avut de gand sa stiu intre voi altceva decat pe Iisus Hristos si pe El rastignit".(1 Corinteni 2:2)
"Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Iisus Hristos, care S-a dat pe Sine Insus, ca pret de rascumparare pentru noi toti." (1 Timotei 2:5,6).

[/quote]
Reply With Quote