View Single Post
Vechi 27.07.2009, 12:33:00
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
dar hai sa va spun o poveste despre o catzea pe care am avut-o in copilarie:

-vecinul nostru de peste drum avea caini lupi rasa din aia germana, shi a nascut shi a facut pui...
-mie nu-mi placeau shi mi-e frica de ei shi acum ca-s prea mari, dar ai mei au primit ca sa nu-l refuze ca nu mai aveam caini shi puteam tzine un caine... ca nimeni nu prea voia caini lupi sau catzele, ca-s prea mari shi mereu fac pui. Deci am primit totushi deshi nu ne prea convenea ca nu aveam practic cum tzine un caine asha mare.
-ne-a dat un pui la care i-am pus numele Lupitza, era de rasa exact cum scrie la carte doar ca era mica atat cat un ghem de lana neagra cu doua pete portocalii la ochi deasupra.
-shi a crescut Lupitza putzin cate putzin shi am incercat eu s-o dresez shi neshtiind s-o dresez eu o tot fortzam shi o chinuiam stresand-o shi poate ca o shi bateam, poate o shi obligam, deci o chinuiam... shi se facuse frumoasa shi era pe la jumatatea perioadei de creshtere deci era mica inca dar nu cat un ghemotoc ci ceva mai mare, caci puii de lupi se inaltza rapid. Shi era frumoasa shi eu o tot chinuiam cu dresajul shi numai vad ca se imbolnaveshte... shi-l intreb pe vecin ce boala are... shi ma intreaba daca i-am facut vaccin, eu ii raspund ca nu, shi atunci imi zice ca e bolnava de jigodie ca lupii de jigodie sa imbolnavesc imediat daca nu sunt vaccinatzi... shi ca nu mai am ce sa fac shi o sa moara... shi atunci abea am inceput s-o iubesc cu adevarat, dar ce folos, vedeam cum se chinuie shi cum se stinge, o tzineam in bratze shi am incercat sa simt ceea ce traia ea shi am simtzit... parca ma bagasem in boala ei shi era o suferintza atat de infricoshatoare, shi daca shtiam ca Dumnezeu o va lasa sa moara macar am zis ca daca atat am chinuit-o, macar sa impartashesc din suferintza ei shi o simtzeam cum sufera de jigodie, shi cand boala s-a agravat am lasat-o sa moara dar am aflat cum se simte suferintza jigodiei shi este o boala asha ca shi cum ai fi intr-un noroi intunecat care te doare shi te ametzeshte... ca intr-un gunoi noroios care te mananca, te doare shi te ametzeshte... of shi cat fusese de frumoasa, o singura clipa de viatza shi de frumusetze a avut, o singura clipa cand se inaltza faptura spre cereasca demnitate, shi pentru ca n-am iubit-o la vreme a murit... pentru ca fie n-am auzit, dar vecinul precis mi-a zis sa-i fac vaccin, fie n-am luat in seama sau n-am crezut... n-am tzinut seama de ce mi-a zis... m-am trezit prea tarziu... shi s-a stins.
Ovidiu ,dar parintii tai ce au avut de spus cand au vazut ca chinui cainele ?
Reply With Quote