View Single Post
Vechi 27.07.2009, 13:07:51
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jenica Vezi mesajul
Mi-as dori din tot sufetul sa incepem de acum, din acest post, sa incercam sa iubim mai mult. Sa nu uitam ca fiecare vorba, fiecare gest jignitor este un cutit infipt acolo unde ar trebui sa sarutam pe semenul noastru, in Inima!! Am o singura rugaminte, cu lacrimi va rog, sa incercam sa suportam pe Toata lumea, nu exista oamnei buni sau rai, exista doar Patima in TINE si prin ea faci lumea rea. Sa ma iertati. Jenica.
Cat de minunat ar fi ca, in fiecare dimineata, sa ne vina in minte aceste cuvinte. Sa ne aducem aminte ce avem de facut, cum trebuie sa iubim, pe cine si cat trebuie sa iubi. Pe toti si toate, tot timpul, asa cum Domnul Insusi a iubit.

Parintele Miron Mihailescu spunea si el aceasta celor din biserica: "Sa va treziti dimineata si sa ziceti: Doamne ajuta'ma sa iubesc pe om asa cum Tu insuti l'ai iubit. Iubeste'l Tu in mine. Iar cand vedem fata unui om, sa stim ca Domnul il iubeste si vrea ca si noi sa'l iubim pe acela."

Parintele Petroniu Tanase spunea si el, urmand Parintilor: "Ai vazut un om, L'ai vazut pe Dumnezeu."

Reply With Quote