Pentru toti fratii crestini intru Hristos
Va rog sa nu mai pierdeti vremea cu acest om (evreu cel ales,de catre cine?)care mereu ne invita sa-i cunoastem iudaismul.Vorbeste mereu de antisemitism dar spre nenorocirea lui este mai antisemit decat noi toti prin felul in care jigneste pe MANTUITORUL pe MAICA DOMNULUI si TOTI SFINTII.Noi avem o credinta si un botez in Duhul Sfant,ne aparam acesta credinta pe care ne-a lasat-o sf.apostol Andrei, nu santem antisemiti,iubim pe toti la fel cum ii iubeste si Dumnezeu,invitam pe toti sa ajunga la cunostinta adevarului,insa nu trebuie sa pierdem vremea cu unii care nu inteleg si mai ales sa cadem in vreo inselaciune,lasati-l in plata Domnului,nu-mi pasa ca ma face jigodie antisemita pentru ca i-am vorbit de Adevar,de mantuitorul Iisus Hristos fiul Lui Dumnezeu,chiar i-mi produce o bucurie sa accept aceste insulte pentru Iisus Hristos.La fel va indemn sa faceti si cu ANDREICOZIA,nu merita sa pierdeti vremea cu acest om care se numeste crestin ortodox dar care nu-si apara credinta ortodoxa,ba mai mult cauta sa dea dreptate celui care nu are pecetea Duhului Sfant.Fratilor, acestia sunt niste rataciti(desigur nu cautam sa-i jignim) sau mai degraba as zice ca sunt niste diversionisti,(ce cauta ei pe Forum Crestin Otodox daca nu au nici o treaba cu ortodoxia???)Am mai zis si cu alte ocazii haideti sa ne zidim duhovniceste,sa sadim Chipul lui Dumnezeu in noi.Vorbim de cum IL vom recunoaste pe Mantuitorul cand va veni?FRATILOR, NOI CRESTINII ORTODOCSI IL VOM RECUNOASTE PRIN DUHUL SFANT.PRIN DUHUL SFANT NE VA RECUNOASTE SI DUMNEZEU CA FII AI LUI.CUM??? DUHUL SFANT ESTE CEL CARE MODELEAZA SUFLETUL OMULUI,EL ZIDESTE CHIPUL LUI DUMNEZEU IN NOI. Noi trebuie doar sa cautam sa dobandim harul Duhului Sfant asa cum ne invata biserica,prin post si rugaciune,prin spovedanie si impartasire,prin participarea la slujbele si sfintele taine.Noi pe forum trebuie sa avem preocupari de-ale noastre,crestinesti,subiecte care sa ne zideasca sufleteste,si nu sa cadem in tot felul de capcane ale vrasmasului.Iertati-ma daca am gresit cu ceva.Dumnezeu sa ne ajute!
|