Citat:
În prealabil postat de danyel
Iubiti frati, nu e bune sa vorbiti in necunostinta de cauza ca va faceti dusmani ai Bisericii si implicit a lui Hristos, cei din Oastea Domnului nu se cred mai superiori si nu spun ca e neaparat nevoie sa fi in OD ca sa fi mantuit, ei s-au grupat intr-o asociatie care vrea sa traiasca invataturile Bisericii mai intens, la fel ca si monahii, poate cineva sa-i condamne pe calugari ca se cred mai presus de ceelalti credinciosi? bineanteles ca nu! , necunostinta despre OD se datoreaza proastei informari, in OD sunt multi preoti ravnitori pentru Hristos si Evanghelie, or daca ei sunt in ratacire ca-L marturisesc pe Hristos si Evanghelia Sa, atunci care suntem drepti?....
|
Dumneavostra insusi dovediti cat de aroganti si mandri sunt membri Oastei Domnului.
Dusmani ai Biserici? si implicid a lui Hristos?
Deunde pina unde o miscare este Biserica, sau chiar Hristos?
Nu am cuvinte... Insa mai bine va las in fanatismul dumneavostra, care va face orb in a vedea cate elemenete neoprotestante, contine si OD-Sibiu, total straine de invataturile BOR.
Critica fata de OD se datoreaza tocmai acestei atitudini, sunteti asa de fanatici si mandri, ca orice critica o considerati ca dusmanie, ca acel om are inteti rele fata de OD etc....
Domnule Danyel, daca OD-Sibiu ar trai intens numai invaturile Biserici, nu as avea ce critica, din pacate situatia e cu totul alta.
Exista vreo sansa ca Od-Sibiu, sa se reintoarca la invatatura Biserici? Eu zic ca nu, cu atata MANDRIE, cum sa se mai indrepte ceva?
Si lasati propaganda ca sunt preoti membri ai acestei miscari. Catre dansi, am o intrebare : De ce inchideti ochi fata de asemenea invataturi straine de BOR? Sa inteleg ca si pe dv. va apucat mandria si considerati OD mai important ca BOR?