View Single Post
Vechi 27.07.2009, 18:30:39
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ghemis Vezi mesajul
subiecte care sa ne zideasca sufleteste,si nu sa cadem in tot felul de capcane ale vrasmasului.Iertati-ma daca am gresit cu ceva.Dumnezeu sa ne ajute!
Sa stii ca ai gresit si continui sa gresesti jignind necrestineste si aruncind cu pietre si amestecind aiurea subiectele.
Ai cele 99% din topice incare sa-ti arati verva in care fierbi, verva pe care numai tu o poti defini. De ce trebuie sa intri la IUDAISM si sa dai in cineva care vrea sa ne explice religia Iudaica pentru a intelege cum vad ei lucrurile si pentru a pune intrebari similar situatiei de a fi intr-o biblioteca. Tu asa te porti cu cartile cind auzi ceva care nu corespunde cu indoctrinarea ta? incepi ca nazistii si fratii mai mici legionarii sa pui cartile "eretice" pe foc?

Te intreb ca si pe altii: De unde aceasta teroare si frica daca avem de partea noastra Adevarul?
De ce tremuri de furie la fiecare cuvint al lui Moshe. Priveste-te putin si trage concluzii.
Prin cum te manifesti aici pari a fi un descreierat care daca iese din granitele tarii incepe sa dea cu pumnii cu disperare in dreapta si-n stinga in toti cei ne-ortodocsi.

Eu si multi altii cum de pot sa se spovedeasca si sa se impartaseasca linistiti(chiar ieri am facut-o) si in acelasi timp sa duca si o discutie civilizata cu reprezentantii altor religii, fara sa-i scuipe si sa-i cafteasca cind ii prind pe strada
Sa-ti fie rusine!..mai ales daca esti preot asa cum cred ca esti! vai de capul tau si de iubirea aproapelui in PRACTICA!
Din partea mea ai nota 2 la practica!
Reply With Quote