View Single Post
Vechi 28.01.2007, 20:09:42
dmb dmb is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zurlina23
Dmb, initial am vrut sa te combat, dar citind tote postarile tale pe marginea acestui subiect, m-am razgandit. M-am razgandit pt ca si eu am gandit ca tine si pt ca desi m-am spovedit de cateva ori de acest pacat, tot mai am unele scapari in a vorbi ce nu trebuie despre preoti.
Pai daca citesti rindurile tale inca odata vezi ca deja m-ai combatut:)ba m-ai si judecat mai putin direct si mai mult probabil indirect in minte-care tot judecata se chama. Eu te iert mai ales ca recunosc si stiu ca nu-i bine sa judeci pe NIMENI nu doar pe preoti. De asemena cred si marturisesc ca nu ma compar nici pe departe cu multi de aici care fac sau stiu mai mult. Eu sint un incepator in ale credintei, nu ca timp ci ca fapta.
Dar si tu si eu cadem in gresala de a incerca sa schimbam pe altii mai intii decit pe noi insine. Oricum cind vei ajunge sa nu mai judeci nu doar cu vorba ci si cu minta, te rog sa nu ma uiti si sa-mi spui si mie cum ai facut!
Am citit si eu cartea, am mai citit 2-3 altele dar nu pot sta cu mina in sin asteptind ca biserica sa se transforme in circ.Probabil si asta-i o gresala dar cum spuneam...sint un novice.
Reply With Quote