Citat:
În prealabil postat de alexya89
sunt o persoana zgarcioasa mereu ma cert de la lucruri minore...iar cand dau un lucru nu.l dau din toata inima desi pana la urma tot il dau dar ma codesc pt el la inceput...vreau sa ma schimb sa fiu buna si milostiva k Domnul...mi.e asa greu am incerkt sa dau mai mult de pomana dar tot nu se vede cu cei apropiati sunt zgarcita la bani chiar si cu mine!!nu stiu cum sa fac sper k bunul Dumnezeu sa se milostiveasca si sa ma vindece de aceasta patima...astept kteva sugestii dak puteti va multumesc
|
Alexya ,vad ca esti pe drumul cel bun pentru ca realizezi ca ai o problema.
Analizeaza ce simti atunci cand daruiesti ceva si daca nu o faci cu drag ,cu bucurie ,din tot sufletul ,mai bine amana pt atunci cand esti pregatita, decat sa faci cu inima-ndoita .Cel de langa tine va simti ca nu dai din inima si-l faci sa se simta indatorat sau mai rau , il ranesti ..
Gandeste-te cum primesti tu ! Cu bucurie , nu-i asa ?
Traieste acelasi sentiment si cand daruiesti tu. Bucura-te de bucuria pe care -o faci celor din jur . E atat de simplu. Si..nu astepta nimic dupa ce daruiesti ,nici laude , nici multumiri ..rasplata ta sa fie chiar bucuria ca ai daruit .
Spui ca esti ,,zgarcita ,, si cu tine ...de ce ? tu-i faci pe bani ,nu ei pe tine . Incepe schimbarea intai cu tine . Stii ca nu luam cu noi nimic material ..luam iubirea daruita ,faptele bune si ...pacatele ..
Toate bune-ti doresc .