Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Gresit amice, AICI nu vorbeste nimeni despre asta ci despre E V R E I si de relatia LOR cu EL, capisci?
Introduci cuvinte aiurea numai ca sa bagi zizanie folosindu-te de ascunzisul si anonimatul acordat de Forum
Sa te vad eu ca o faci in viata reala si jignesti lumea in halul in care il faci aici!
|
Nu ma ascund draga domnule andreicozia,ci marturisesc pe Hristos.D-tra a-ti facut-o?Nu prea am vazut sa luati apararea la colegii de forum.Ba din contra a-ti facut jocul "celui ales".Ma mir cum de va impartasiti atat de linistit si impacat.Aceasta aparenta liniste nu este buna de vreme ce nu ati trecut aceasta ispita(faptul ca va deranjat interventia mea) si a-ti luat-o pe urmele" celui ales"improscand (descreierat s.a.m.d.).Parerea mea este ca nu va spovediti corect,cu sinceritate si spunand toate pacatele,promitand ca veti incerca sa nu le mai repetati.Nu sunteti pe calea cea buna,crestinul adevarat are mereu ispite,are nelinistea cea buna dar stie sa le depaseasca cu SMERENIE.Cautati adevarata rugaciune! Rugaciunea adevarata(si curata)este impletita cu lacrimi.Dumnezeu sa e ajute!