View Single Post
Vechi 28.07.2009, 22:23:19
caminaris's Avatar
caminaris caminaris is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2009
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru caminaris
Implicit

Citat:
În prealabil postat de onyx235 Vezi mesajul
asa e,ai dreptate.Faptul ca eu de un an jumatate ma rog lui Dumnezeu sa mi-l redea pe de intregul si totusi nu am primit raspuns la rugaciunea mea, ar trebui sa ma puna pe ganduri. Poate EL nu il vrea pe acest barbat pt mine....
si intr-adevar este o incrancenare f apriga, in mine de a obtine ceea ce doresc, practic cred ca l-am innebunit pe Dzeu cu cererea mea:))), daca se poate spune asta...

Si eu ma rog ff mult Maicii...si faptul ca de cateva ori am primit niste semne de la ea, ma face sa sper in continuare.Nu stiu...am in mine o speranta cum ca totul va fi bine pana la urma, cum nu am avut cu nimic. El poate sa imi faca orice, eu ma incred in puterea Maicii si a Sfintilor la care ma rog...cu toate ca acum mi se pare aproape imposibil..dar la ei nimic nu e imposibil:)
Nu il vrea langa tine? Dumnezeu? Dumnezeu l-ar vrea langa tine dar nu vrea el langa Dumnezeu! Daca tu esti langa Dumnezeu si el nu vrea langa voi atunci Dumnezeu, care respecta libertatea tuturor oamenilor, il lasa in legea lui.
Reply With Quote