Urzicutzo...
chiar ca urzicuta! sunt de acord in mare masura cu prima parte a comentariului tau, in ceea ce priveste exagerarile din partea unor oameni, dar si acolo... nu e treaba ta, ca n-a luat nimeni din buzunarul tau sa dea atentie unui caine!
Apoi, in a doua parte a mesajului tau esti frustrata si rautacioasa! Uite eu zic de poporul asta ca "iubeste" doar animalele alea care-i dau lui de papaica ( obsesia acestui popor!) ... n-avem "drepturi" - legi pentru protectia animaleleor, n-avem un organism, "politia" ( cum exista in toate tarile civilizate din lumea asta) care sa sanctioneze si sa apere animalele, sa le ajute, asociatiile de asa zisa aparare a animalelor sunt doar niste papatoare de bani din fonduri diverse, in schim suntem neantrecuti la schingiuirea animalelor, la bataia lor, la infometarea lor si de-a lungul timpului am vazut cele mai macabre imagini cu niste cretinoizi care isi bateau joc de bietele animale aiurea, fara ca acestea sa le faca nimic!
Eu personal am doar o pisicuta in casa pe care cineva mi-a salvat-o de la inundatii si-a adapostit-o la mine, insa n-am vazut in viata mea o recompensa mai mare, mai rapida, mai evidenta cum am vazut atunci cand pe strada, sau in alta parte am intins ceva de mancare unui animal sau i-am facut culcus unei pisicute cu puii ei... Am vazut in schimb, am auzit, si-am trait eu personal momente cand ajutat fiind un semen de-al meu nu numai ca n-a vrut sa-ti multumeasca dar te-a mai si lovit pe la spate cu prima ocazie in care i-ai starnit invidia, rautatea, prostia... La animale nu exista invidie, ura , dispret... si cel mai important ANIMALUL spre deosebire de femela om, nu-si paraseste puiutul si face sacrificii enorme sa supravietuiasca! Asa ca fii mai inteleapta si incwearca sa vezi dincolo de barna din fata ta, de egoisul tau tipic uman si nu te mai grabi sa compari tu DRAGOSTEA! Este superficial felul in care gandesti!
|