Citat:
În prealabil postat de elenadana
Citat:
Fani71:Sper ca sora ta se simte bine si tratamentul are efect. Sanatate si curaj!
|
Multumesc!Sa dea Dumnezeu!Doctorii au spus ca s-a produs un miracol!Acum a intrat intr-un program experimental,se testeaza un medicament.E singurul lucru care-l cer de la Dumnezeu:sa-i dea viata si sanatate!E o fata buna,cuminte si curata,ea niciodata n-a avut ganduri ca ale mele.De multe ori m-am intrebat de ce a cazut pe ea boala asta?
|
poi draga Elenadana, ai voie sa iubeshti pe Dumnezeu shi sa te indragosteshti de totzi slujitorii Lui, caci Dumnezeu este Dragoste shi iubire curata shi chiar trebuie sa-i iubeshti fara oprelishti referitoare la iubire shi dragoste... ci oprelishtile-s la pacat shi placeri shi pofte shi egoism... iar fardarea domniei tale shi bentitzele te vadesc de interese pentru pacat caci sulimenizarea inseamna iubire spre placeri, spre egoism, spre interese perverse, spre lucruri ce se faptuiesc in intuneric... in intunericul cel mai dinafara... unde este scarnirea dintzilor shi frifrigul.
deci trebuie sa te hotarashti cum il iubeshti pe acel "mort"? duhovniceshte ca pe Dumnezeu sau ai interese ca sa-l iei de barbat shi sa redevina mirean?... shi in ambele cazuri calea cinstita este sa-i marturiseshti spre ce dragoste te-ai hotarat shi sa ashteptzi de la dansul sfat curat... dar sa te pazeshti ca shi el poate sa fie ispitit spre a cadea amandoi in pacat... ca nu exista om care sa nu fie ispitit shi care sa nu cada macar odata in pacat... dar daca ai cazut ridica-te degraba... shi daca iar cazi iarashi te ridica, shi tot asha, ca asha am auzit un sfat de la Cineva... un preot.