Subiect: Metanierul
View Single Post
Vechi 29.07.2009, 15:40:14
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sunsray Vezi mesajul
Vsovi, si cum se face despatimirea de acele patimi enumerate acolo ?
poi de unde sa shtiu eu?

cum te invatza duhovnicul, biserica, cum ai citit ca au reushit sfintzii...

banuiesc, intuiesc, mi se pare, cred ca rabdand toata nerbadare shi tot necazul pentru Hristos cu multzumire shi cu dragoste shi cu smerenie shi fara sa ashteptzi nimic de la oameni... ci doar mila de la Dumnezeu socotindu-te mereu pacatos shi crezandu-te un umil nevrednic shi un om neinsemnat shi pecetluindu-te cu arma impotriva diavolului, cu sfanta Cruce... deci sa te socoteshti mereu un nimeni dar totushi intru Dumnezeu shi mereu sub sfintele taine shi binecuvantare shi cu rugaciune la icoanele sfinte, deci cam asha ceva este scris... urmand astfel pe Hristos pe golgota, spre desavarshita murire de sine shi desavarshita dragoste ascultatoare de Dumnezeu shi niciodata ratacind spre moartea in deshert, aia ce duce la iad, in sheol, in mandrie... "caci oridecateori unuia dintre aceshtia mici ai Mei, una nu atzi facut... Mie nu Mi-le atzi facut!" shi "oridecate ori unuia dintre aceshtia mici ai Mei, una atzi facut Mie Mi le-atzi facut"

deci prin mila de Hristos, de Duhul Sfant... mila shi dragoste nefatzarnica de aproape.

asha ceva este scris

Last edited by vsovi; 29.07.2009 at 15:50:02.
Reply With Quote