Citat:
În prealabil postat de bluekobra28
Salut,membrii ai forumului.Eu nu sunt prea nou pe aici si as dori un mic ajutor pentru a ma lasa de fumat.Am 26 de ani,lucrez in domeniul vanzarilor de masini si fac o munca cam obositoare,in biroul meu lucreaza 6 persoane din care 2 nefumatoare si 2 care se lasa usor usor de anul asta.As dori un mic ajutor si sper pe viitor sa va fiu si eu de folos pe viitor.
Multumesc!
Doamne ajuta!
Ionut POPA
|
Socrul meu a fumat de la 14 ani pana la 54 de ani. In momentul in care medicul i-a zis ca daca mai continua o sa moara, s-a lasat. Simplu si eficace.
E o chestiune de vointa: vrei sa mori mai repede sau mai tarziu? Alegerea e a ta!
O alta definitie generala a pacatului ar putea fi: pacatul e atunci cand iti bati joc de tine insuti si de ceilalti. Abtinerea de la rau este spre folosul omului, nu al Lui Dumnezeu. El doar ne-a spus simplu, in special pentru pacatele mai "subtile": toate sunt ingaduite, dar nu toate sunt de folos. Asa ca: nu curvi, nu te lacomi, nu urla, nu rade de ceilalti, nu te mandri, nu fuma, nu te masturba, nu-i neglija pe saraci samd...