View Single Post
Vechi 29.07.2009, 15:43:45
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluekobra28 Vezi mesajul
Salut,membrii ai forumului.Eu nu sunt prea nou pe aici si as dori un mic ajutor pentru a ma lasa de fumat.Am 26 de ani,lucrez in domeniul vanzarilor de masini si fac o munca cam obositoare,in biroul meu lucreaza 6 persoane din care 2 nefumatoare si 2 care se lasa usor usor de anul asta.As dori un mic ajutor si sper pe viitor sa va fiu si eu de folos pe viitor.

Multumesc!

Doamne ajuta!

Ionut POPA
Socrul meu a fumat de la 14 ani pana la 54 de ani. In momentul in care medicul i-a zis ca daca mai continua o sa moara, s-a lasat. Simplu si eficace.

E o chestiune de vointa: vrei sa mori mai repede sau mai tarziu? Alegerea e a ta!

O alta definitie generala a pacatului ar putea fi: pacatul e atunci cand iti bati joc de tine insuti si de ceilalti. Abtinerea de la rau este spre folosul omului, nu al Lui Dumnezeu. El doar ne-a spus simplu, in special pentru pacatele mai "subtile": toate sunt ingaduite, dar nu toate sunt de folos. Asa ca: nu curvi, nu te lacomi, nu urla, nu rade de ceilalti, nu te mandri, nu fuma, nu te masturba, nu-i neglija pe saraci samd...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote