View Single Post
Vechi 30.07.2009, 02:10:44
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ory Vezi mesajul
Eu zic ca, Stachie are dreptate, mai putin cu palma de la Domnul, care nu ti-o da asa dupa ureche, dupa cum zice gura lumii ca este pacat sau nu, ci dupa ceea ce considera doar Dumnezeu ceea ce este pacat sau nu in cele zece porunci, neregasite, din pacate, in notiunea manastirii...asta este alta poveste.
Si, treaba cu duhovnicul, sa stii Anca ca duhovnicii nu sunt Sfinti, ci sunt tot oameni si, de multe ori cand le spui o neputinta gaseste motiv sa-ti infinga cutitul exact in rana...ca de, iti cunoaste neputinta.
Oricum...nu vreau comentarii ! Doar mi-am spus parerea, si luati seama la ce-a spus Stachie, sa tineti cont de ceea ce sfatuiti si pentru voi, dar nu atunci cand apele sunt limpezi, caci este tare usor a vorbi atunci, iar, atata timp cat in manastire n-o sa stati...mai bine va abtineti !
Din cate stiu, ory, nici tu nu ai fost in manastire, ci doar la manastire, adica in vizita; deci ar fi cazul sa iti urmezi TU in primul rand sfatul, si apoi sa-l dai altora.

Pentru mine inseamna mult sfaturile Sfintilor Parinti in ceea ce priveste viata manastireasca; tie, ory, in lipsa oricarei culturi religioase, nu-ti spun nimic.
Ceea ce am auzit de la tine sunt doar povesti ale unor trairi personale; in concluzie pareri personale, fara putere de generalizare. La intrebarea mea, daca ai fost in manastire, ai raspuns: NU.

Fii draguta, ory, pentru decenta, sa nu mai incerci sa ne sugerezi ca ai fost calugarita sau sora in manastire, ca sa dai astfel greutate afirmatiilor tale, ca ar insemna ca vrei sa ne inoculezi o minciuna si nu e cazul, fiind de acum informati asupra experientelor tale cu manastirea. In locul tau as fi pastrat mai degraba tacerea!

Citat:
Īn prealabil postat de ory Vezi mesajul
Stachie, nu-ti bate capul cu Anca, nu ai sa ajungi nicaieri , caci , in priviinta calugariei, ea le are doar cu literatura, dar mai ales cu judecata...a ceea ce este judecat.
Nu este decat inca o impolitete din partea ta.
Ai vazut bine, ca atunci cand a fost cazul am vazut si partea negativa in ceea ce priveste calugarii, dar fara a generaliza, pentru a nu lovi in cei, care nu merita a fi criticati si amestecati in mizerii personale, care tin de caderea omului si nu de viata ingereasca.

Multumesc bunului Dumnezeu ca m-a ferit de situatii neplacute si m-a trimis numai la preoti si calugari traitori ai ortodoxiei. Intre timp am aflat ca mai exista si din cei, care doar se fac a fi traitori. Sa-i judece pe ei Dumnezeu.
Reply With Quote