View Single Post
Vechi 30.07.2009, 12:55:03
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Din pacate a murit,iar acestea sunt doar cateva exemple din sutele de cazuri de maltratari asupra animalelor,care au loc in Romania si in intreaga lume.Ce ati vazut aici,este nimic,credeti-ma.
Traim intr-o realitate cumplita,in care cei din lumea celor care nu cuvanta,in pofida inocentei lor sunt chinuiti in fel si chip,din motivatii care mai de care mai meschine si bolnave.
Cunoscand bine aceasta realitate crunta,gasesc ca titlul acestui topic este el insusi o exagerare fara noima,iar cei care au echilibru interior si deschidere sufleteasca reala vor tinde catre iubirea neconditionata visavi de intreaga creatie a Tatalui nostru: oameni,animale si intreaga natura cu tot ce reprezinta ea.
Sunt de acord cu tine , Heaven .
Oamenii care omoara animalele ,nejustificat ,nu se pot numi oameni.
Foarte grav este ca multi nici nu considera sau nu constientizeaza ca fac un pacat.

Am citit o intamplare in vol II, pag.83, din Noi marturii despre parintele Arsenie Boca .

O femeie mergea la Sambata la parintele Arsenie sa se spovedeasca si odata parintele i-a spus sa-si aduca si sotul .
Dupa lungi discutii femeia a reusit sa-l convinga .Trei ore s-a spovedit la parinte, omul acela..
La urma , parintele l-a intrebat ,,Ai spus tot ? ,, Omul a zis ,,Da ! ,, Parintele :,,Trei nu le-ai spus !,,
si i-a amintit doua depre desfranare si, cititi cu atentie care era al treilea :
,, Si cand erai copil si pasteai vitele pe langa raul Gorjului ,ati facut un foc si ati aruncat in foc o soparla .Si ce mai radeai si chiuiai cand o vedeai ca se zbate in foc ,,
Omul a spus ca se afla in fata unui mare prooroc . Parintele : ,, Un ciot de om ,ma ! ,,

Aici , m-am cutremurat ! daca parintele Arsenie se considera ,,un ciot de OM ,, eu , Doamne ce sunt ..? pleava ...

N-am de unde sa stiu daca omul a uitat intamplarea din copilarie sau nu a considerat ca facuse un pacat . Important este ca parintele Arsenie l-a considerat pacat si-a vrut sa-i stearga omului si pacatul acesta ..din copilarie .
povestea spune ca omul acela a devenit ,, un mare crestin si a suferit si prigoana ,,

Toate bune ,tuturor !

Last edited by sia; 30.07.2009 at 12:59:39.
Reply With Quote