View Single Post
Vechi 30.07.2009, 15:33:46
melb26's Avatar
melb26 melb26 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Iubesc animamalele in sensul ca , imi este mila de ele, le hranesc, nu am lovit in viata mea un animal si nu sunt de acord cu cei ce le chinuiesc si am suferit enorm cand am vazut un animalut batut, insa nu sunt de acord cu ele in casa, cel putin la apartament. Sotul meu in schimb e innebunit dupa ele ar fi in stare sa le ia acasa pe toate, orice maidanez i se pare frumos, se opreste din drum si vb cu el...

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa de cate ori am intrat intr-o casa cu un animalut, mirosul te izbeste de la usa, nu te poti aseza nicaieri fara sa te umpli de par pe haine.

Este adevarat ca ma deranjeaza cand ies din scara blocului si ma izbesc de privelistea mizeriei de pisica(a vecinei de la trei).
Insa asa cum oamenii nu-si educa copii sa puna un ambalaj la cos, ce sa mai zici de faptul ca in putinul spatiu verde de pe langa blocuri isi scot catelul sa-si faca nevoile si daca nu esti atent pe unde mergi te paste ''norocul''...

Inca o chestie legata de dragostea exagerata fata de animale, o vecina din bloc cu mama mea si-a adus un maidanez la usa, nu zic cata mizerie face, latrat in puterea noptii in scara, ce sa mai zici sa treaca un copil pe acolo.
La fel alta vecina nu merge cu catelul nici macar in fata blocului, ci ii da drumul direct pe scara si isi face novoile, deci va inchipuiti ce priveliste...
Eu zic ca e foarte important pt. ce cresc si pretind ca iubesc un aminal sa-si asume sa faca curatenie in urma lui.

Dar inainte pisicile mai prindeau si soareci, acum sunt satule de whiskas si alte alea...