am avut o pisica 12 ani, am un caine de 9 si in curand voi avea un copil....eu zic ca totul se rezuma la mentalitatea fiecaruia si la educatie. niciodata nu am interzis unui copil sa imi mangaie cainele, chiar daca e foarte independent de felul lui si nu sta, intotdeauna l=am tinut.
niciodata nu a mirosit in casa, si nici nu miroase si ma repet.....e vb de educatia fiecaruia, de respectul pe care il are in primul rand pt el si dupa pt cei din jur.
faza cu punguta si matruica....eu am sa va zic o chestie, stau in capitala europei unde chestia ar trebui sa se practice plus ca pungutele se distribuie gratuit, dar credeti=ma ca e un paradox......mai degraba miroase si risti sa calci aici decat in romania unde e plin de maidanezi.
se dezbate un sub care e universal valabil....nu numai in rom oamenii au animale, nu numai in rom li se pun hainute, nu numai in rom li se iau bijuterii sau lasa mosteniri....a avea un animal nu e de condamnat, a nu avea grija de el da, asta e de condamnat. celelelte caderi in extrema ala unora....sunt lipsa de ocupatie, lipsa de cui da afectiunea, extravaganta si altea alea...
|