Am doua pisici in casa ,si nu miroase absolut deloc!Bine,sunt si castrate.Curatenia tine de igiena fiecaruia.Probabil in casele in care miroase ar mirosi si fara animale.Pisicile mele sunt mai curate decat mine,in sensul ca eu mai intru incaltata in casa dupa ce-am calcat prin toti....si microbii,si am mainile pline de microbi de la cine-stie-ce ating eu pe-afara,bani,bare de autobuz,etc,de aceea nici nu pun mana pe ele inainte sa ma spal pe maini,nu vreau sa le murdaresc eu!
Si cainii care fac in scara blocului ,se scapa tot din vina stapanilor care nu-i scot la timp si nu se mai pot tine,dupa cum stiti nici-un caine nu face in casa.
''Dragostea dumnezeiasca le instiinteaza si pe animale,care il simt pe omul care le iubeste.''
''Sarmanele animale il au pe om ca dumnezeu al lor.Asa cum noi cerem ajutor de la Dumnezeu,tot astfel si acestea cer ajutor de la om''.
''La coliba mea vin toate animalele....Toate se satura de revarsarea dragostei mele....si astfel,toti impreuna ...laudam,binecuvantam si ne inchinam Domnului''.
Paisie Aghioritul,''Patimi si virtuti'',''Dragoste pentru intreaga zidire''
|