View Single Post
Vechi 30.07.2009, 18:51:30
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ory Vezi mesajul
Da, am inteles Anca, pe tine nu te conving, pana nu devin fatarnica, superficiala, pana nu imi pun o masca...pana nu capat darul teoriilor fara de duh. Adevaratul duh consta in viata insasi, iar aceasta, din pacate nu se dovedeste nici pe departe ca-n teoriile convenabil asternute pe monitor.
Scuza-ma, dar nu doresc sa te conving nimic !
Ce-nseamna credinta, draga Anca, ce-nseamna credinta , caci vad ca o tot pomenesti ? Dumneata chiar crezi ca ai credinta si cei care sub fariseismul atator lucruri cred ca pot face rau celor din jur prin credinta.?
Credinta reprezinta o adevarata filozofie, o foarte complexa filozofie care nu este, nicidecum, la indemana oricui...de aceia abuzam de termenul ei, tocmai ca a devenit banal, neputincios de ireal.
Nu, ory, nu fatarnicie vrea Dumnezeu de la noi, ci onestitate. Deci din tot sufletul sa dorim sa ne schimbam si sa ne curatim de toate uraciunile pe care acum le aparam cu dintii, ca facand parte din noi. De fapt pacatele sunt impuritati straine de om.
Credinta nu este o filozofie complicata. Orice om, cat de simplu, poate fi credincios daca vrea. Credinta inseamna a te considera fiu sau fiica a lui Dumnezeu si Caruia, Tata fiindu-ti, Ii datorezi ascultare.
Nu te concentra la complexitatea credintei, ci la simplitatea ei. Altfel oamenii simpli nici nu ar avea acces la credinta; ori stiut este, ca tocmai ei sunt cei, care o descopera primii, in vreme ce oamenii cerebrali o descopera cu greu sau deloc.
Cu simplitate si onestitate sa ne deschidem credintei in Dumnezeu!

P.S. Cel care face rau, folosindu-se de credinta, tot de diavol tine; nu de Dumnezeu. Sa-i judece pe acestia Dumnezeu.
Reply With Quote