(noi ne cam ferim sa vorbim despre astfel de lucruri ca este mai mult decat posibil sa ne trezim cu bomba pe la metrou)
Mie imi spuneai ca nu tre sa va tineti gura, pardon parerile, de frica celui de-al treilea razboi mondial, dar iti e frica de o mica bomba la metrou...minte ingusta, sau egoism extrem, sau inconstienta?...
Si totusi,cred ca prietenul tau te-a ranit f tare de urasti asa tot ce are legatura cu islamul.Si nu-mi spune ca asa ai fost mereu...ca altfel nu ai fi inceput o relatie cu un slujitor al diavolului...sau cine stie...poate iti place sa te joci cu focul...iadului!
Si pentru informatia ta: am fost si eu distrusa aproape de un tanar marocan...dar asta nu inseamna ca religia lui e de vina...caracterul slab si nehotarat...il iubesc inca si stiu ca si el ma iubeste, dar problemele noastre nu vin de la religie...ci din pura prostie umana.Si inca locuiesc cu familia lui, chiar daca el e casatorit...si ei ma respecta si ma iubesc, si eu ii ador.Probleme apar intre oamenii care locuiesc impreuna, dar nimic deosebit.
Am avut de 1 milion de ori mai multe probleme cu familia prietenului meu din Romania, decat cu aceasta familie musulmana...care sunt minunati...
Si pe langa una si alta, lucrez pentru musulmani...si in fiecare zi barbatii fac mancare, spala vasele, ne fac cafea ,ceai etc din 5 in 5 minute...si asta intr-o companie de import/export...
Mai gandeste-te...teoria e una, practica e alta...
|