View Single Post
Vechi 31.07.2009, 12:12:41
marioad24's Avatar
marioad24 marioad24 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2009
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru marioad24 Send a message via Skype™ to marioad24
Implicit nu stiu ce sa zic

eu nu am mai fost de mult pe la Cernica, dar stiu ca atunci cand am fost ultima oara, nu mi amintesc sa fi vazut un asemenea anunt. Si sa zic ca este; eu , ca un crestin dau bani unui frate ca sa ma ajute? caci in Biserica lui Hristos toti suntem FRATI, indiferent ce hram purtam fiecare. Unde nu te astepti, acolo poate fi un om prin care Dumnezeu Tatal si Hristos lucreaza in mod special. Iar acel om vede si toate cate le vede vor fi marturisite inaintea lui Hristos si a lui Dumnezeu (prin spovedanie, rugaciune sau la Judecata). Cel ce va vrea sa fie mai mare in Imparatia Cerurilor mai mic se va numi in aceasta lume. Mi se pare mie ca avem tendinta sa introducem in Biserica moravurile si obiceiurile lumii....
.................................................. .................................................. ....................
1. În ceasul acela, s-au apropiat ucenicii de Iisus și I-au zis: Cine, oare, este mai mare în împărăția cerurilor?
2. Și chemând la Sine un prunc, l-a pus în mijlocul lor,
3. Și a zis: Adevărat zic vouă: De nu vă veți întoarce și nu veți fi precum pruncii, nu veți intra în împărăția cerurilor.
4. Deci cine se va smeri pe sine ca pruncul acesta, acela este cel mai mare în împărăția cerurilor.
5. Și cine va primi un prunc ca acesta în numele Meu, pe Mine Mă primește.
6. Iar cine va sminti pe unul dintr-aceștia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară și să fie afundat în adâncul mării.
7. Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.
10. Vedeți să nu disprețuiți pe vreunul din aceștia mici, că zic vouă: Că îngerii lor, în ceruri, pururea văd fața Tatălui Meu, Care este în ceruri. (Evanghelia dupa Matei).
Citat:
În prealabil postat de onyx235 Vezi mesajul
eu personal am fost la mai multe manastiri in tara, si aproape toate aveau tariful afisat...ca la piata.
La Namaesti chiar, scria mare la intrare, ACATIST 40 zile-40 lei, ceea ce mi s-a parut f scump. La cernica este 10 mii vechi pt fiecare zi, iar preotul se uita cati bani i-ai lasat si pt cate zile, si scrie data pe acatist pana la care ai platit.
Reply With Quote