View Single Post
Vechi 29.01.2007, 15:03:14
alexandra28 alexandra28 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Valeria_M
(noi ne cam ferim sa vorbim despre astfel de lucruri ca este mai mult decat posibil sa ne trezim cu bomba pe la metrou)

Mie imi spuneai ca nu tre sa va tineti gura, pardon parerile, de frica celui de-al treilea razboi mondial, dar iti e frica de o mica bomba la metrou...minte ingusta, sau egoism extrem, sau inconstienta?...
Si totusi,cred ca prietenul tau te-a ranit f tare de urasti asa tot ce are legatura cu islamul.Si nu-mi spune ca asa ai fost mereu...ca altfel nu ai fi inceput o relatie cu un slujitor al diavolului...sau cine stie...poate iti place sa te joci cu focul...iadului!
Si pentru informatia ta: am fost si eu distrusa aproape de un tanar marocan...dar asta nu inseamna ca religia lui e de vina...caracterul slab si nehotarat...il iubesc inca si stiu ca si el ma iubeste, dar problemele noastre nu vin de la religie...ci din pura prostie umana.Si inca locuiesc cu familia lui, chiar daca el e casatorit...si ei ma respecta si ma iubesc, si eu ii ador.Probleme apar intre oamenii care locuiesc impreuna, dar nimic deosebit.
Am avut de 1 milion de ori mai multe probleme cu familia prietenului meu din Romania, decat cu aceasta familie musulmana...care sunt minunati...
Si pe langa una si alta, lucrez pentru musulmani...si in fiecare zi barbatii fac mancare, spala vasele, ne fac cafea ,ceai etc din 5 in 5 minute...si asta intr-o companie de import/export...
Mai gandeste-te...teoria e una, practica e alta...
cred ca ma confunzi cu ce spunei de al treilea razboi mondial.nu am spus asa ceva.o mica bomba la metrou...???????cred ca nu ai suflet nici cat un graunte.poate pentru voi,musulmanii o mica bomba la metrou e ceva la ordinea zilei...nimic grav,decat cateva vieti distruse.si pentru ce?pentru ca un epileptic v-a spus ca veti gasi paradisul.prietenul meu nu m-a ranit deloc,eu l-am ranit pe el pentru ca l-am ales pe dumnezeu decat sa ma aliez cu diavolul si sa formez o familie in care raul dainuie.am trecut si eu prin acest stadiu al nestiintei,cand ii laudam pe musulmani pentru cat de credinciosi sunt insa acum mi-e rusine.m-am certat cu multi pentru aceasta religie pana mi-a venit mintea la cap si am luat coranul in mana.ce am gasit acolo?mult mai mult decat imi spuneau crticii islamului si mult mai mult decat vad la televizor ca se intampla in lumea islamica.mi-am dat seama ca fanatismul lor,intereseul pentru religie,hijjab-urile,toate aceste elemente ce fac din ei sa para niste oameni care se ocupa cu cele spirituale,atrag foarte multi oameni.vai de fetele care fac copii cu musulmani si care divorteaza....cate nu si-au pierdut copiii in urma divortului.si aici in romania...femeia nu exista...nici macar nu are dreptul la propriul copil pe care l-a crescut in propriul ei corp.
sa nu confundam islamul si cei care practica cu adevarat aceasta religie cu simpli oameni care, din intamplare sunt musulmani.