sunteti nebuni oameni buni,de cand pana cand aceste dezbateri inutile,sunt crestin ortodox si al meu gand mergand catre sutele de milioane nu 15-20 mil in lume ca acesti adventisti,ma face sa cred cu tarie ca nebunia acestor oameni de a crede in altceva decat adevaratele scrieri,este un act de dementa transpus prin cuvintele celor slabi si far de credinta c adopta ineptiile lor.nu sunteti nici musulmani nici evrei sunteti asa zisi crestini,dumnezeu iti da posibilitatea de a alege in viata sa traiesti conform dorintei,conform credintei,sa alegi ceea ce tu crezi cu desavarsire corect si care iti da implinire sufleteasca.voi care habar nu aveti sa cinstiti spiritul uman prin ceea ce este el cu adevarat,o faptura insignifianta neinsemnata in acest univers,voi habar nu aveti sa traiti bucuria nasterii,a nuntiriima mortii.credeti in c????in c creeti voi,dak nu in iubirea orbeasca c o avem toti in interior pt dumnezeu,indiferent de cuvinte,indolenta,cruzime,fericire,tristete,marsav ie,orice,prin ele ne identificam ca oameni si tot prin ele gasim calea iubirii pt cel ce dincolo de intelesul nostru.parerea mea,adventistii,luterani,anglicani,baptisti,protes tanti,etc,sunteti nijte secte deplorabile,care habar nu au de adevarata credinta aceea fiind iubirea lui dumnezeu prin tine,nu prin constrangerea esentei tale de om....
|