View Single Post
Vechi 01.08.2009, 09:58:29
marioad24's Avatar
marioad24 marioad24 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2009
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru marioad24 Send a message via Skype™ to marioad24
Implicit Nu te mai certa

Anca sfatul meu este sa renunti sa ii mai convingi de ceva in care ei nu cred. Oare lui Dumnezeu Atotiitorul ii este indiferent acest popor? Ma refer la ortodocsi. Daca i-ar fi fost , ne-ar fi spulberat de mult "vanturile lumii", caci n-ar fi fost cine sa ne apere. Iar cei care cred ca suntem ca si terminati (noi ortodocsii) sa mai stea sa gandeasca. Poporul ortodocs rus a fost victima unora dintre "cei alesi", cei care voiau un comunism universal, care sa inlocuiasca pana si gandul despre Dumnezeul Neamurilor, dand o jertfa de 30.000.000 de oameni pe altarul credintei fata de Iisus Hristos. Si iata ca a iesit intarit din aceasta lupta impotriva celui rau si al slujitorilor lui iar Biserica Ortodoxa Rusa, ca si celelalte Biserici Ortodoxe Surori rezista in continuare minciunilor si dihoniei pe care cel rau si slujitorii lui o raspandesc prin mass-media in lume spre ratacirea multora. Dar lupta acestora este lupta in zadar, caci acolo unde este Hristos, acolo este si Dumnezeul Neamurilor, Atottiitorul si, ceea ce voieste Fiul, voieste si Tatal. Banul are putere asupra celor care cauta sa-si satisfaca placerile, uitand de suflet, elementul primordial. Cei care uita ca, mai intai Dumnezeu Atottiitorul a creat omul spiritual si pe urma celelalte. Cei care voind sa li se supuna lor lumea, uita ca doar lui Dumnezeu trebuie sa i se inchine omul si nu oamenilor, oricat de bogati ar fi ei. Si a nu se mai uita ca nu poate nimeni desparti pe Dumnezeu Atotiitorul de Fiul Lui, Iisus Hristos, asa cum nimeni nu poate desparti pe Hristos de Biserica Sa. De-am trai sute de mii de ani, nu am avea destul timp sa ii convingem pe cei care il refuza pe Hristos sa IL iubeasca si sa IL accepte.
QUOTE=Anca-Miha;157470]Andrei, te rog pe tine si pe altii ca tine, care isi permit sas vorbeasca de "falsi ortodocsi"
sa va uitati mai intai in propria ograda si apoi sa veniti aici cu invective.
Daca pentru tine apararea se face cu asemenea cuvinte, inseamna ca le-ai meritat.
Dar atunci vorbeste exclusiv pentru tine. Nu a avut nimeni iesiri de tip legional sau antisemit; s-a scris de scrie in Sfanta Scriptura, cu care vad ca te rusinezi. As zice sa mai citesti Cartea ta, ca nu prea stii ce scrii pe acolo, de vreme ce scrii cele de mai sus.[/quote]

Last edited by marioad24; 01.08.2009 at 10:39:20.
Reply With Quote