View Single Post
Vechi 29.01.2007, 16:24:41
alexandra28 alexandra28 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Valeria_M
O mica bomba in comparatie cu un razboi mondial...daca vrei sa ma intelegi...
Si eu am vorbit tot timpul de oamenii care sunt musulmani, ci nu de islam.Poate ai observat ca nu ma obosesc sa dau citate din Coran, pt ca nu ma intereseza...eu scriu ce imi dicteaza inima.
Si pentru ca pana a veni in contact direct cu musulmanii, am fost alimentata cu acelease prostii din presa, si acum ma caiesc pentru ca le-am crezut...si am judecat fara sa cunosc...
pai tocmai,citeste sursa acelor ,,prostii din presa,, si vei vedea ca au justificare.am observat ca tu ai vorbit tot timpul de musulmani,daca ai fi cunoscut toti musulmanii din lumea asta as fi inteles sa vorbesti despre ei,dar tu ne spui despre niste cazuri fericite.(eu am specificat sa vorbim despre islam si nu despre oameni).iar daca nu te intereseaza coranul nu ne mai critica pe noi care vorbim din coran,caci acolo se afla adevarul si justificarea faptelor musulmanilor
iar aici vorbim despre religii nu despre acei cativa musulmani pe care tu i-ai cunoscut.
haideti va rog sa nu ne mai criticam atat,vreau sa vorbim despre islam si roadele lui si nu sa ne atacam intre noi.daca cineva are ceva de argumentat sa aduca dovezi din coran sau biblie si nu propria sa parere.