View Single Post
Vechi 01.08.2009, 13:12:26
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Lightbulb intrebare

Citat:
În prealabil postat de solentina Vezi mesajul
Sa stii ca nu te bagi in "gura lupului"pentru ca acelas lucru faceam si eu cind eram in tara ,acum de cind sunt afara si de cind bunul Dumnezeu ne-a binecuvintat cu o Biserica Ortodoxa avind si un preot tinar,dar foarte intelept, a facut din noi oamenii mult mai aproape de biserica si care ne impartasim ori de cite ori se savirseste Sf. Liturghie .Bine asta nu inseamna ca ne impartasim asa fara sa tinem rinduielii ,normal totul se face cu post ,rugaciune milostenie si asta nu e tot ,cintam cu toti in biserica ,rugaciunile le zicem cu toti in cor ,iar daca parintele vede ca unul din cei prezenti nu rosteste rugaciunea cum trebuie il atentioneaza imediat.Acum imi voi spune parerea mea,daca si in tara s-ar relua acest mod de impartasire la fiecare Sf Liturghie Duhul Sfint ar lucra alfel in oameni si nu s-ar mai intimpla lucrurile acelea oribile care se vad zilnic la televizor.Lumea ar incerca putin cite putin sa se retina de la fapte grave,pacate,greselisi si ar incepe sa se comporte frumos ,sa fie mult mai buni si astfel cred eu ca situatia tarii s-ar indrepta putin cite putin.Reflectati la asta.Plinge sufletul in mine cind vad ce lucruri rele se intimpla in tara mea si cind vad cit de putina lume se impartaseste ,ma intreb unde se va ajunge?Se gindeste oare cineva la acest lucru?Noi aici asteptam cu mare bucurie fiecare duminica pentru a ne impartasi si ce bine ne simtim ,ce liniste sufleteasca iti da Sfinta Impartasanie nu se poate explica in cuvinte ci doar traind starea.La inceput a fost mai greu pina ne-am obisnuit ,acum nu putem concepe Sfinta Liturghie fara Sf IMPARTASANIE si ce putere are Duhul Sfint cu ce forta lucreaza in fiecare din noi.Imi doresc din tot sufletul ca si in tara sa se indrepte lumea si sa se intoarca la credinta care o aveau stramosii nostri.Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti ,sa ne faca mai intelepti si mai puternici pentru incercarile care vor veni.Doamne ajuta.Acesta e sit-ul bisericii noastre;www.Parohia Ortodoxa din Catania cu hramul Sf.Mucenita Agata.Uitati-va aveti ce vedea.
Sigur ca e minunat sa simti cum lucreaza in sufletul tau taina impartasirii cu trupul si sangele Domnului.
Vroiam numai sa intreb daca impartasirea la fiecare Liturghie se face dupa ce toti crestinii s-au spovedit.
Reply With Quote