pt. solentina
Te rog deosebit sora ,spune-ne ce indreptar de spovedanie folositi sau cum ,ce folositi pt. a va cunoaste pacatele ca sa stiti ce marturisiti preotului ? Ce conditii v-a impus tinarul si inteleptul preot ca sa respectati pt. a va putea impartasi saptaminal sau la doua sau chiar la trei saptamini.
Eu nu vorbesc peiorativ nici din spirit de fronda nici ca sa ma ,,reliefez"eu ci doar din gustul amar lasat de faptul ca pt. a ajunge la intelepciune trebuie sa treaca f.f.mult timp.Cei mai multi dintre noi parasim aceasta lume fiind f. departe de intelepciune. Intelepciunea este floare rara si nici decum aurul de 18 K cu care toti emigrantii romani ,,potentati" se impodobesc cu prost gust. Eu nu vorbesc decit de ,,potentati",cei ce sufera atacuri de refulare gretoase si nu de romanii de buna credinta si certa educatie. Cei sapte ani de acasa nu-i inveti in nici o scoala ci doar la sinul mamei si in casa tatalui; intelepciunea ...daca ar fi asa lesnicioasa ar purta-o toti ,ca pe sosetele albe la orice pantaloni.
|